Dit is een heerlijke ontdekking. Gaat prima door als vleesvervanger bij de maaltijd!
Ingrediënten voor 2 steaks
2 portobello champignons
1/2 cup dijon mosterd
3 tbsp balsamico azijn
2 tbsp agave siroop
peper
zout
Bereidingswijze
Verwijder de steeltjes van de champignons. Meng de mosterd, azijn, agave en peper en zout. Leg de portobello’s in een platte schaal en schenk de dressing er overheen. Draai de portobello’s om zodat ze aan beide kanten bedekt zijn met de marinade. Laat het een kwartier intrekken.
Zet een grillpan op het vuur en zorg dat deze goed heet is. Leg dan de portobello’s er op een bak voor zo’n 7 minuten per kant tot ze gaar zijn. Eventueel tussendoor bestrijken met extra marinade.
Het recept komt hier vandaan.
2 reacties
Echt super! Die ga ik zeker een keer maken!
15 oktober 2014 at 10:38Oeh dit ziet er echt heel erg goed uit, en ik ben dol op champignons!
20 oktober 2014 at 12:53Deze ga ik zeker opslaan :d