Pop-up restaurant van chef Norman Musa

Chef Norman Musa, onder andere bekend als vast jurylid in de Engelse en Maleisische Masterchef en 4 best-selling kookboeken is momenteel in Rotterdam! Hij is daar neergestreken in zijn eigen pop-up restaurant in de Markthal, waar je van 8 t/m 11 februari terecht kunt om kennis te maken met de Maleisische keuken. Ik was bij de perslunch waarbij ik heerlijke hapjes heb geproefd! 

Roti Canai
Wat ontzettend leuk om chef Norman van dichtbij aan het werk te zien: ik stond er met mijn neus bovenop om te zien hoe hij bijvoorbeeld in een paar tellen een Maleisisch soort platbrood genaamd Roti Canai, maakte wat daarna gebakken werd en geserveerd met een zalige curry met linzen.

Deze kun je samen met nog een aantal andere vegan en vega gerechtjes proeven in het pop-up restaurant, waarvan het menu hier te zien is.

Sfeerimpressie
TV Rijnmond was ook aanwezig bij de perslunch en maakte een leuk filmpje met interview met chef Norman.

Wil je ook gerechten uit de Maleisische keuken proberen? Schuif dan aan in het pop-up restaurant. Deze vind je in de Markthal in het restaurant boven de Aziatische supermarkt Wah Nam Hong van 8 tot 11 februari. Kijk op deze website voor exacte openingstijden en de menu’s.

Supermarkt Wah Nam Hong
En als je daar dan toch bent, kijk eens rond in die supermarkt beneden. Ik kom er zelf heel regelmatig en hou in deze rubriek bij wat ik onder andere daar zoal koop! Tip: bij de kruiden liggen zakjes met zwart zout, oftewel kala namak. Deze kosten hier slechts € 0,75 cent! Kijk hier om te zien wat je allemaal met dit goedje kunt doen.

De eerste foto in dit artikel van chef Norman Musa is afkomstig van zijn Facebook pagina.

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer