Een heerlijk ontbijtje dat bestaat uit plantaardige yoghurt met pindakaas en maple syrup getopt met een knapperig laagje chocolade, pinda’s en gepofte quinoa.
Plantaardige yoghurt bowl met pindakaas en chocolade
- Genoeg voor: 1 persoon 1x
Ingrediënten
Scale
- 250 ml. plantaardige yoghurt
- 1/2 eetlepel 100% pindakaas
- 2 theelepels maple syrup
- 30 gram pure chocolade
- 1 theelepel kokosolie
- 1 eetlepel gepofte quinoa
- 1 eetlepel grof gehakte ongezouten pinda’s
Bereidingswijze
- Smelt de pure chocolade met de kokosolie.
- Meng de yoghurt met de pindakaas en doe in een schaaltje.
- Verdeel de maple syrup erover en vervolgens de gesmolten chocolade.
- Strooi de quinoa en pinda’s erover en zet 10 minuten in de koelkast.
geen reacties