Afdrukken
Plantaardige yoghurt bowl met pindakaas en chocolade
Print recept
Auteur:
Suzanne
Genoeg voor:
1
persoon
1
x
Ingrediënten
Scale
1x
2x
3x
250
ml. plantaardige yoghurt
1/2
eetlepel 100% pindakaas
2
theelepels maple syrup
30 gram
pure chocolade
1
theelepel kokosolie
1
eetlepel gepofte quinoa
1
eetlepel grof gehakte ongezouten pinda’s
Cook Mode
Prevent your screen from going dark
Bereidingswijze
Smelt de pure chocolade met de kokosolie.
Meng de yoghurt met de pindakaas en doe in een schaaltje.
Verdeel de maple syrup erover en vervolgens de gesmolten chocolade.
Strooi de quinoa en pinda’s erover en zet 10 minuten in de koelkast.
Vind het online
:
https://wateetjedanwel.nl/plantaardige-yoghurt-bowl-met-pindakaas-en-chocolade/