Plantaardige yoghurt bowl met pindakaas en chocolade

Een heerlijk ontbijtje dat bestaat uit plantaardige yoghurt met pindakaas en maple syrup getopt met een knapperig laagje chocolade, pinda’s en gepofte quinoa.

Afdrukken

Plantaardige yoghurt bowl met pindakaas en chocolade

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Auteur: Suzanne
  • Genoeg voor: 1 persoon 1x

Ingrediënten

Scale
  • 250 ml. plantaardige yoghurt
  • 1/2 eetlepel 100% pindakaas
  • 2 theelepels maple syrup
  • 30 gram pure chocolade
  • 1 theelepel kokosolie
  • 1 eetlepel gepofte quinoa
  • 1 eetlepel grof gehakte ongezouten pinda’s

Bereidingswijze

  • Smelt de pure chocolade met de kokosolie.
  • Meng de yoghurt met de pindakaas en doe in een schaaltje.
  • Verdeel de maple syrup erover en vervolgens de gesmolten chocolade.
  • Strooi de quinoa en pinda’s erover en zet 10 minuten in de koelkast.
Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer

Recipe rating 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star