Pesto kerstkransjes

Kerstkransjes van bladerdeeg en pesto: een crowd pleaser en zo feestelijk om op tafel te zetten met de feestdagen. Makkelijk te veganizen door de juiste pesto te kiezen, die daarvoor de tips hieronder.

Ingrediënten voor ca. 25 stuks
1 rol kant-en-klaar-bladerdeeg
rode en groene pesto

Tips
De rode pesto van de Jumbo en de rode tapenade van de Aldi zijn vegan. Evenals de groene pesto van het merk Costa Ligure bij Albert Heijn. Ook het verse bladerdeeg uit de koeling van Albert Heijn (en de meeste andere supermarkten) is vegan!

Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180 graden. Rol het bladerdeeg uit en snij in twee stukken. Snij van elk stuk repen van ongeveer 1-2 cm. breed. Besmeer de repen met pesto. Draai ze in een spiraal en zet ze vast als een kransje. Bak ze ongeveer 15 minuten in de oven.

Recepten met 4 of minder ingrediënten

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

1 reactie

  • Reply Chanel

    Yummie!

    1 november 2018 at 13:20
  • reageer