Gepofte rijst bonbons

Bonbons van gepofte rijst: super makkelijk om te maken, onwijs lekker én verantwoord! Ongeveer een week houdbaar in de koelkast.

Afdrukken

Gepofte rijst bonbons

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Auteur: Suzanne

Ingrediënten

Scale
  • 120 ml. rijststroop
  • 80 ml. kokosolie
  • 80 ml. amandelboter
  • snufje zeezout
  • 25 gram cacaopoeder
  • 90 gram gepofte rijst

Bereidingswijze

  • Doe de rijststroop, kokosolie, amandelboter, zout en cacaopoeder in een steelpan en verwarm tot het gesmolten is. Roer met een garde alles goed door elkaar.
  • Voeg de gepofte rijst toe en meng, laat vervolgens afkoelen.
  • Verdeel het mengsel over een vorm of steek uit met een uitsteekvormpje.
  • Zet minimaal een uur in de koelkast.

Gepofte rijst bonbons

Gepofte rijst bonbons

Gepofte rijst bonbons

Gepofte rijst bonbons

Gepofte rijst bonbons

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer

Recipe rating 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star