Gepofte quinoa pindakaas balletjes

Een eenvoudig en heel lekker tussendoortje op basis van gepofte quinoa.

Gepofte quinoa pindakaas balletjes

Afdrukken

Gepofte quinoa pindakaas balletjes

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Auteur: Suzanne

Ingrediënten

Scale
  • 1 cup gepofte quinoa
  • 1/2 cup pindakaas
  • 34 tbsp agavesiroop
  • 1 tbsp fijngehakte pinda’s (optioneel)
  • 1 tsp vanille extract
  • pure chocolade, gesmolten

Bereidingswijze

  • Meng de pindakaas, agavesiroop en vanille extract in een kom. Wanneer het te stevig is kun je het eventueel verwarmen.
  • Voeg de gepofte quinoa toe (en de pinda’s als je die gebruikt) aan het pindakaas mengsel. Zet het een kwartiertje in de koelkast.
  • Maak van het mengsel 12 balletjes en zet nogmaals een kwartiertje in de koelkast.
  • Doop de balletjes in gesmolten pure chocolade, laat afkoelen en serveer.

Het recept komt hier vandaan.

Gepofte quinoa pindakaas balletjes

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

3 reacties

  • Reply Lyanne

    Dat ziet er lekker uit! Ga ik deze week eens een keer proberen te maken. 🙂

    5 augustus 2014 at 10:18
  • Reply Manon

    Lijkt me lekker, ik moet gepofte quinoa echt een keer kopen maar een marqt zit niet bij bij in de buurt! 🙁

    5 augustus 2014 at 11:23
  • reageer

    Recipe rating 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star