Amandel abrikozen repen

Erg smakelijke repen met amandelen, abrikozen, rozijnen, kokos en kaneel. Meer is het niet, je hebt er slechts 5 ingrediënten en een goede keukenmachine voor nodig!

Amandel abrikozen repen

Ingrediënten
1 cup amandelen, ongebrand en ongezouten
1 cup rozijnen
1/2 tsp kaneel
10 gedroogde abrikozen, fijngesneden
1/2 cup geraspte kokos

Bereidingswijze
Doe de amandelen, rozijnen en het kaneel in de keukenmachine en meng in een minuut of 3 tot het een gladde pasta is geworden.

Voeg dan de abrikozen toe en meng voor 30 seconden, voeg dan de geraspte kokos toe en meng weer voor 10 seconden.

Verwijder het deeg uit de keukenmachine en stort het op een met huishoudfolie beklede snijplank. Vouw de zijkanten van de huishoudfolie om, pak het deeg dus als het ware in en druk het deeg tot een zo vierkant of langwerpige vorm als mogelijk. Het plastic laagje zorgt ervoor dat je handen niet blijven plakken aan het deeg. Leg het deeg in de vriezer voor een half uurtje, dan is het erna makkelijker om te snijden. Snij dan in stukken en bewaar het in een afgesloten bak in de koelkast.

Amandel abrikozen repen

Amandel abrikozen repen

Amandel abrikozen repen

Het recept komt hier vandaan.

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

1 reactie

  • Reply Allihoppa

    Dat ziet er heerlijk uit. En zo makkelijk te maken!

    31 juli 2014 at 09:41
  • reageer