Met slechts drie ingrediënten maak je deze kleurrijke, lekkere en helemaal niet zo-slecht-voor-je stukken chocolade. Of meer ingrediënten als je nog meer toppings wil, natuurlijk. De basis is chocolade van een zo hoog mogelijk cacao gehalte.
Naast de chocolade heb je pistachenootjes en cranberries nodig. That’s it! Je kunt natuurlijk variëren met andere ingrediënten als kokos, rozijnen of gojibessen, de mogelijkheden zijn eindeloos.
AfdrukkenChocolate bark met pistachenootjes en cranberries
Ingrediënten
- pure chocolade liefst met 70 – 85% cacao percentage
- gedroogde cranberries
- ongezouten pistachenootjes
Bereidingswijze
- Smelt de chocolade au bain marie of in de magnetron.
- Hak de pistachenootjes in grove stukjes.
- Bekleed een bakplaat, ik gebruikte een brownieblik met bakpapier.
- Giet de gesmolten chocolade er in en bestrooi dan met de pistachenootjes en cranberries.
- Zet een half uurtje in de koelkast en breek in stukken.
- Bewaar in de koelkast.
2 reacties
Die zien er verslavend lekker uit en lekker makkelijk om te maken ook!
17 maart 2015 at 15:04Gisteren voor het eerst gemaakt, deze chocolade reep is ZO lekker
25 maart 2015 at 17:34