Als je mijn What I eat in a day video’s volgt op social media zag je deze al meerdere keren voorbij komen de laatste tijd. Ik kan er gewoon geen genoeg van krijgen. Deze spaghetti is zo lekker en helemaal in combinatie met knapperig gebakken gyoza!
Romige miso spaghetti met gyoza
- Genoeg voor: 2 personen
Ingrediënten
- 200 gram spaghetti
- olijfolie om te bakken
- vegan gyoza’s
- 30 gram plantaardige roomboter
- 2 teentjes fijngehakte knoflook
- 30 gram miso
- 2 eetlepels sojasaus
- 100 ml. plantaardige kookroom
- 2 á 3 theelepels crispy chili olie
- pittige kiemen, optioneel
Bereidingswijze
- Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking en hou wat pastawater achter.
- Bereid intussen de gyoza’s, dit kan door ze te stomen of krokant te bakken in wat olijfolie in de koekenpan.
- Smelt de plantaardige roomboter in een koekenpan en bak hierin de fijngehakte knoflook.
- Voeg na een half minuutje de miso toe en roer tot een egaal mengsel.
- Voeg de sojasaus en plantaardige kookroom toe en roer tot een gladde saus.
- Giet de spaghetti af en voeg deze toe aan de saus.
- Verdeel de spaghetti over borden en serveer met gyoza’s, crispy chili olie en pittige kiemen.
2 reacties
ziet er heerlijk uit!
16 juni 2024 at 19:52Dank je wel!
17 juni 2024 at 10:08