Wortelwrap met spinazie, rode ui, avocado en zongedroogde tomaat

Sinds een poosje zijn ze in twee varianten te koop en ik ben er dol op: wraps op basis van groenten van No Fairytales. Al eerder maakte ik iets lekkers met de bietenwraps en nu waren we wortelwraps aan de beurt. Ik vulde ze met kort gewokte spinazie en rode ui, avocado en zongedroogde tomaat. Een beetje peper en zout er bij en je hebt een heerlijke lunch of maaltijd!

Ingrediënten
wortelwraps
olie, om in te bakken
spinazie
rode ui
avocado
zongedroogde tomaatjes, in kleine stukjes gesneden
peper
zout

Bereidingswijze
Snij de ui in dunne halve ringen en verhit wat olie in een wok. Bak de rode ui tot het glazig wordt en bak de spinazie tot het begint te slinken. Beleg een wrap voor de helft met de rode ui, spinazie, plakjes avocado, en zongedroogde tomaatjes en breng op smaak met peper en zout. Vouw de wrap dicht en verwarm aan beide kanten in een koekenpan tot de wrap begint te kleuren. Lekker met een groene salade erbij.

Klik hier voor meer lekkere beleg ideetjes!

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer