Winactie: start het jaar goed met dit pakket

Nog een paar dagen en dan zit de kerstvakantie er weer op. Weer naar school of aan het werk? Dan kun je het nieuwe jaar opgeruimd en overzichtelijk beginnen met dit mooie pakket met schrijfwaren goodies van de HEMA. Met onder andere een superhandige weekplanner, waarop je overzichtelijk je afspraken en andere notities per week kunt opschrijven. Deze winactie duurt maar kort: aanstaande zondagavond (op 8 januari) om 20.00 uur maak ik al de gelukkige winnaar bekend. Doe dus snel mee!

Doe mee en maak kans!

Wat moet je doen om kans te maken op dit mooie pakket? Heel simpel:

♡ STAP 1

Laat in een reactie hieronder achter naar welke afspraak in je agenda (op korte of lange termijn) jij het meeste uit kijkt.

♡ STAP 2 (OPTIONEEL)

 Het is niet verplicht, maar wel heel lief als je Wat eet je dan wel op social media volgt: dat kan hier op Facebook of Instagram.

LET OP: JE KUNT ALLEEN VIA HET REACTIEFORMULIER HIERONDER MEE DOEN! SUCCES! 🙂

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

72 reacties

 • Reply Miriam

  Ik dacht direct wat een vet pakket om een eigen passion planner te maken voor 2017. Had nog niet door dat het om een winactie ging. Maar nu wel, super leuk!

  6 januari 2017 at 10:48
 • Reply Anne

  Wat een leuk pakket! Plannen werkt voor mij altijd erg goed, ook in combinatie met sport en mealpreppen 🙂 Ik kijk eigenlijk nu al een beetje uit naar m’n zomervakantie, is dat heel erg? Ik heb afgelopen weken dan ook gewoon doorgewerkt. Maar ook voor die tijd zijn er een heleboel leuke uitjes en etentjes om naar uit te kijken gelukkig 😀

  6 januari 2017 at 10:51
 • Reply Lianne Oosterwijk

  Leuk zeg! Ik kijk enorm uit naar 1 februari, de dag dat ik begin met mijn afstudeeronderzoek 😀 Heb ontzettend veel zin om te beginnen met het duurzamer maken van ziekenhuizen door de implementatie van wasbare luiers!

  6 januari 2017 at 10:53
 • Reply Jaëla Slijkhuis

  Ooh plannen, ik vind het heerlijk. Mijn eerst komende geplande uitstapje is een paar dagen naar York on Engeland met school, en daarna nog een concert van Shawn mendes ?

  6 januari 2017 at 10:57
 • Reply Karlijn van Laar

  Hele toffe actie! I loveeee hema! Voor mn laatste school lijkt me dit heel handig & plannen werkt altijd goed voor mij! Ook ben ik in 2017 weer begonnen met trainen (wel bij de fysio door mn knieoperatie) en met mealpreppen! Heel handig om dit allemaal op te kunnen schrijven! Op dit moment kijk ik het aller meest uit naar een reisje met mn vriendinnen naar krakau over 2 maanden!!
  Fingers crossed 🙂

  6 januari 2017 at 10:59
 • Reply Denise J

  Een etentje met twee vriendinnetjes volgende week is een van de dingenomen waar ik naar uit kijk. Of wintersport over 7 weken! Wat een toffe winatie!

  6 januari 2017 at 11:01
 • Reply Sharina

  Oh dit is een super leuk pakket! En aangezien ik erg gesteld ben op orde en planning zou ik dit heel goed kunnen gebruiken! Ik kijk ernaar uit om maandag terug naar de gym te kunnen gaan na een weekje ziek te zijn geweest! Terug lekker knallen in het nieuwe jaar! En ik kijk er ook naar uit om samen met m’n vriend naar Disneyland te gaan (kerstcadeautje voor onszelf en omdat we 2 jaar samen zijn). Superleuk dus, net als deze winactie!

  6 januari 2017 at 11:06
 • Reply Jojanneke

  Ik ben een hele slechte planner dus wie weet helpt dit. Ik kijk er heel erg naar uit dit te winnen.

  6 januari 2017 at 11:15
 • Reply Luisa

  Leuk en handig pakket! Waar ik naar uitkijk is een uitje met mijn vriendinnen 🙂

  6 januari 2017 at 11:27
 • Reply Eveline Broekhuizen

  Wat een leuk pakket! Dat kan ik goed gebruiken voor de administratie en planning van mijn tekst- en redactiebureau. In februari neem ik een korte vakantie en daar kijk ik het meest naar uit!

  6 januari 2017 at 11:56
 • Reply Manon

  Ik kijk het meeste uit naar de februari vakantie omdat ik dat voor een paar dagen naar engeland ga ^^

  6 januari 2017 at 11:57
 • Reply Cindy

  Ik kijk nu al heel erg uit naar eind februari … daar staat een weekendje weg … Antwerpen …

  6 januari 2017 at 12:00
 • Reply Peggy (Brunette Ambition)

  Ik kijk heel erg uit naar dinsdag 11 juli. Vanwege in ziekenhuisopname in februari 2016 heb ik het laatste leerjaar van mijn studie overnieuw moeten doen en ik hoop op 11 juli, tijdens de diplomauitreiking, eindelijk dat diploma in ontvangst te mogen nemen. Mijn kantoorartikelen zijn vrijwel altijd afkomstig van HEMA en dit pakket is een mooie start voor mijn nieuwe avontuur in Rotterdam, de weg naar mijn droom om uiteindelijk neonatologieverpleekundige te worden. My fingers are crossed!

  6 januari 2017 at 12:01
 • Reply Iris

  Ik kijk uit naar dit jaar omdat mn vader 65 wordt en mijn ouders ook nog eens 25 jaar getrouwd zijn dit jaar.

  6 januari 2017 at 12:05
 • Reply Sasja Woutersen

  Leuk! Ik doe graag mee om kans te maken. De Hema is echt een van mijn favoriete winkels, ik haal er vanalles, maar vooral de notitieboekjes vind ik erg cute. De weekplanner lijkt me ook erg handig. Ik heb er al een paar keer naar staan kijken, zeker nu we een kleintje hebben is communicatie echt ‘key’ om alles op rolletjes te laten lopen, dus die zou zeker goed van pas komen. Ook voor werkgerelateerde zaken en om vega-gerechten op vooruit te plannen ;-). Fingers crossed!

  6 januari 2017 at 12:13
 • Reply Mylou

  Wat super handig dat pakket, een chaoot als ik kan dat echt goed gebruiken haha! Ik kijk uit naar eind januari, waarin ik weer naar school ga. Klinkt een beetje gek, maar door omstandigheden heb ik het afgelopen jaar thuis gezeten en ik zou graag weer wat ritme hebben.

  6 januari 2017 at 12:14
 • Reply Iris

  Leuk pakket! Ook ik ben dol op plannen. Vooral nu mijn vriend de ene week weg is om te varen en de andere week lekker thuis, kan ik allerlei leuke uitstapjes plannen voor de momenten dat hij er is 🙂

  6 januari 2017 at 12:29
 • Reply Welina

  Wat een superleuk pakket!!

  Ik kijk heel erg uit naar 12 april!!! De dag dat ik uitgerekend ben van ons 3e kindje!! Hoop van harte dat de kleine op de verwachtte datum komt en niet langer in z’n warme huisje blijft zitten:D
  De grote zussen kunnen niet wachten om hun kleine broertje of zusje welkom te heten, en ik eigenlijk ook niet 😀

  6 januari 2017 at 15:27
 • Reply Lonneke Scholten

  Ooh wat leuk! Ik doe heel graag mee 🙂
  Ik kijk het meest uit naar een nieuwe afspraak bij de kapper! Hij staat nog niet gepland, maar dat moet ik snel doen! Als m’n haar goed zit dan ben ik echt een ander mens! Dan voel ik me goed, sexy en ben ik zelfverzekerd! Dan kan ik de wereld aan! En dan kan ik dus ook op weg om mijn doelen voor 2017 waar te maken.

  Heb toevallig net vandaag via coggle.it een doelen mindmap gemaakt voor 2017 dus alles staat al in de startblokken. Alleen… nu de weekplanner nog zodat die me kan helpen om mn doelen ook te realiseren 🙂

  6 januari 2017 at 16:05
 • Reply Kaatje

  Leuke actie! Ik ben dol op plannen maken. Ik kijk het meeste uit naar 20 juli omdat dit onze trouwdag is en we dan 10 jaar getrouwd zijn. Tijd voor een feestje.

  6 januari 2017 at 16:19
 • Reply Lisa B.

  Super leuke actie! Ik doe zeker mee!
  Ik kijk uit naar mijn sollicitatiegesprek volgende week, hopelijk heb ik de job!
  veel succes nog met je blog!

  6 januari 2017 at 18:13
 • Reply Tina van der Winkel

  Ik doe graag mee ?
  Ten eerste moet ik het wel bij zeggen dat ik geen goede planner ben ..ik doe hier en daar op mijn telefoon opslaan ..maar ik mis het hoe het vroeger was..net als op school ,met die leuke agenda’s en clips ..gekleurde pennen,etc ..met deze gevulde pakket gaat het zeker lukken om het weer op te pakken en een better planner worden. Ik beloof het ✌?
  Ik kijk er naar uit om eind Februari met mijn zoon Lucas mijn moeder te gaan bezoeken in Zwitserland. ?
  Groetjes en succes iedereen ??

  6 januari 2017 at 18:25
 • Reply Anne

  Gaaf pakket :-)! Ik kijk heel erg uit naar 1 maart, de dag dat mijn nieuwe opleiding begint!

  6 januari 2017 at 18:29
 • Reply Kim

  Wauw wat n ontzettend mooi pakket!! En tja die afspraak is wel heel makkelijk….5 dagen skien en lekker eten in Oostenrijk binnenkort!! Lfs Kim

  6 januari 2017 at 18:53
 • Reply Kim Coenen

  Ik kijk op het moment het meeste uit naar 29 januari, dan heb ik mn 2de fotoshoot. Echt mega veel zin in, en daarna ga ik lekker uit eten met mijn broertje, schoonzusje en de kleine! Super vooruitzicht!!

  6 januari 2017 at 19:40
 • Reply Amarins

  Hi Suzanne, wat een mooi pakket zeg! Ik zie het meest uit naar 22 september, want dan stap ik in het huwelijksbootje… 🙂 Ik studeer ook af dit jaar, dus er valt genoeg te plannen! X

  6 januari 2017 at 21:04
 • Reply Susanne

  Super leuke actie voor boekjes- en schrijfwaren fans zoals ik!!
  Ik kijk enorm uit naar mijn diploma uitreiking in juli. Nog eerst ‘even’ mijn scriptie afschrijven en onderzoek doen, maar ik weet waar ik het voor doe! 🙂

  6 januari 2017 at 21:58
 • Reply Kelly

  Super leuk pakketje 🙂 ik kijk op de korte termijn uit naar begin februari als ik voor het eerst op wintersport ga, en voor de lange termijn dit jaar is het het afstuderen voor mij 🙂 daar zou dit natuurlijk zeker goed van pas kunnen komen 🙂 en ik volg je al op bloglovin en insta!

  6 januari 2017 at 23:44
 • Reply Sytse - Het Groene Broertje

  Wat een toffe winactie! Ik doen heel graag mee. Ik kijk uit naar 15 februari. Dan woon ik 3 jaar samen en ben nog steeds zielsgelukkig! Ik had nooit verwacht dat ik zo’n lange relatie aan kon gaan. Het wordt tijd voor een verrassingsuitje met m’n kerel!

  7 januari 2017 at 00:00
 • Reply Anita H.

  Binnenkort met een stel vrienden en vriendinnen naar een wellnesscomplex in Duitsland, daar verheug ik me wel op.

  7 januari 2017 at 02:39
 • Reply Nadia

  Waar ik naar uitkijk? Donderdag ben ik moeder geworden en ik kijk uit naar het moment dat ik weer gezellig met haar mag knuffelen! Is het al ochtend!?
  HEMA producten zijn mega handig, ik zou wel raad weten met het pakket. Na mijn verlof staat er al van alles op de planning!

  7 januari 2017 at 05:12
 • Reply Johan dr Jong

  Ik kijk uit naar het eerste diner met vrienden in onze nieuwe keuken na de verbouwing die komende week start… een planner kunnen we wel gebruiken! 😉

  7 januari 2017 at 08:51
 • Reply Fenneke

  65 worden in januari en dan pas in oktober aow beide data zullen met stip in de agenda staan!

  7 januari 2017 at 13:27
 • Reply Carola

  In 2017 heb ik weer een heleboel leuke dingen om naar uit te kijken.
  Zoals avondjes bios met mijn beste vriendin,heerlijk uiteten, Festivals bezoeken oa Lowlands,plaatselijke (muziek)evenementen,uitgaan en tussen door ook nog werken.
  Kortom genoeg om naar uit te kijken..en dan komt deze weekplanner erg goed van pas!

  7 januari 2017 at 14:50
 • Reply Tanja

  Leuk! Ik kijk uit naar 2 momenten dit jaar. Allereerst 27 april, dan ga ik met een vriendin op Citytrip, maar we horen op schiphol pas waar we heen gaan. Dat is zo tegen mijn aard in. Ik wil altijd alles van A tot Z geregeld en uitgestippeld hebben…. nu moet ik het loslaten en daar kijk ik naar uit.
  En ik kijk uit naar oktober, dan ga ik nog een grens verleggen en een rondreis door Zuid-Afrika maken. Ontzettend spannend, maar ook ontzetten mooi!

  8 januari 2017 at 11:20
 • Reply Femke Kooiman

  Wat een leuk pakket! Ik kijk in ieder geval uit naar juni, dan ga ik samen met mijn man Limburgs Mooiste fietsen 🙂 Verder zijn er zoveel leuke dingen om naar uit te kijken: vakanties, verjaardagen, maar ook ‘gewoon’ een gezellig dagje / avondje met vrienden en familie 🙂

  8 januari 2017 at 11:37
 • Reply Tessa

  Ik kijk heel erg uit naar de dag dat wij eindelijk het huis kunnen kopen, waar mijn gehandicapte zusje samen met haar vriendinnetjes in kan gaan wonen. Na zoveel jaren zorg heeft zij een eigen plekje en wij meer ruimte. Welke dag dit is weten welke nog niet precies maar kijk er enorm naar uit voor het hele gezin!

  8 januari 2017 at 11:37
 • Reply Anouk Verschuuren

  Ik kijk het meeste uit naar de afspraak van 12 januari omdat die mij dichter bij het waar maken van mijn droom brengt!

  8 januari 2017 at 11:45
 • Reply Jessi

  Wat een handig en gezellig pakket! Ik kijk enorm uit naar 2 februari, dan heb ik tentamen statistiek voor mijn master. Kan niet wachten tot ik dat kan afstrepen! 😉

  8 januari 2017 at 11:47
 • Reply Maaike

  Ik kijk het meest uit naar volgend weekend omdat ik dan een van mijn beste vriendinnen uit Duitsland weer zie en we een heel weekend gaan relaxen in haar vakantiehuisje in the middle of nowhere in Noord Duitsland.

  Leuk pakket dus ik doe graag mee met deze prijsvraag!

  En uiteraard volg ik je al!

  Groetjes,
  Maaike

  8 januari 2017 at 11:59
 • Reply Miranda Lahuis

  De afspraak waar ik het meest naar uitkijk is mijn verjaardagsfeest 13 februari. 🙂 voor het eerst in mijn nieuwe huisje!

  8 januari 2017 at 12:01
 • Reply Britt

  Wow wat een ontzettend tof en handig pakket. Ik kijk er ontzettend naar uit om over net iets meer dan twee weken weer naar Nederland te gaan. Ik woon en studeer sinds dit jaar in Leuven, ik heb de komende weken tentamens, en daarna heerlijk vakantie in Nederland, can’t wait! Dat pakket kan ik sowieso heel goed gebruiken voor het tweede semester.

  8 januari 2017 at 12:15
 • Reply carola donkelaar

  carnaval whiehoee
  en mooie reisjes die ik vandaag aan het bedenken ben

  8 januari 2017 at 13:35
 • Reply Anke

  Ik kijk al uit naar morgen.. De sportlessen beginnen weer na 2 weken kerstvakantie! Eindelijk die feestmaaltijden eraf werken 😉

  8 januari 2017 at 13:49
 • Reply Riekie Bos

  nog de beste wensen voor 2017 en de afspraak in mijn agenda waar ik het meest naar uitkijk is de vriendinnendag in maart! Dan gaan we met 8 meiden een dagje naar Amsterdam om te shoppen, lachen, eten en stappen. ZIN IN !!!

  8 januari 2017 at 14:22
 • Reply Jana

  Fijne winactie! Ik doe graag mee want ik vertrek op 24 januari op Erasmus naar Dublin 😀 Uiteraard kijk ik hier enorm naar uit maar dit vereist wel enige planning, dus dit pakketje zou erg welkom zijn. Groetjes!

  8 januari 2017 at 14:45
 • Reply Kristel Bamps

  Wat een leuke actie! Ik waag ook graag mijn kans voor dit handige pakket! Ik moet weer op zoek naar een nieuwe job en zou deze spulletjes heel goed kunnen gebruiken. Na een stressvolle periode wil ik dit jaar vooral veel leuke en ontspannende dingen inplannen! Het eerste uitje waar ik naar uit kijk is het cinema avondje met mijn vriendin volgende week!

  8 januari 2017 at 16:13
 • Reply kim meysmans

  Jaa ideaal, hier valt altijd wat in te plannen en dan vergeet ik zeker niets 🙂

  8 januari 2017 at 16:28
 • Reply Mandy

  Wat een super leuke winactie! Ik kijk heel erg uit naar volgende week zaterdag, dan ga ik naar het theater. Wat ik ga zien weet ik nog niet, dit is een verassing! Echt super leuk!

  8 januari 2017 at 18:20
 • Reply soum

  Wat een leuke winactie. Komt erg van toepassing voor mijn hobby ♥. Waar ik het meesg naar uitkijk in 2017 is het begin van mijn vegan avontuur en mijn vakantie naar marokko♥. En nu duimen

  8 januari 2017 at 19:10
 • Reply Petit beurre

  Ik doe maar ook mee! Wetende dat ik eigenlijk noot win doe ik mee omdat ik je pagina met alle liefde volg! Als student peedagogiek kan ik deze pakket namelijk nog hard gebruiken. Liefs ☺?

  8 januari 2017 at 19:19
 • Reply Laurien van Noort

  Leuke actie! Dit kan ik als docent wel gebruiken! Mijn werk als docent is ontzettend leuk, maar ik kijk enorm uit naar het vieren van carnaval met twee vriendinnen in februari!?

  8 januari 2017 at 19:21
 • Reply Kristel

  Ik kijk uit naar de 2e week van februari. Daar krijg ik een maagverkleining. Ik hou ontzettend van koken en wil dan ook op ontdekkingsjacht om nieuwe recepten te zoeken die bij mijn nieuwe leven passen! Daar wil ik dit mooie pakket voor gebruiken!

  8 januari 2017 at 19:22
 • Reply Yke

  Zeker een mooie actie (helemaal om het nieuwe jaar weer helemaal organized te beginnen 😉
  Ik kijk het meest uit naar volgende week. Dan heb ik een aantal belangrijke gesprekken betreft minors en pre-masters voor de volgende jaren van mijn studie. Die gesprekken geven me weer zoveel motivatie om nog harder aan de slag te gaan en mijn doelen te bereiken!

  8 januari 2017 at 19:22
 • Reply Jacqueline

  Om voor het eerst naar peuter zwemmen te gaan met ons kleine meisje

  8 januari 2017 at 19:23
 • Reply Esther

  Super leuk pakket en handig om te gebruiken voor alle afspraken die ik maak om mijn hondje Luna zoveel mogelijk aandacht en liefde te geven samen met haar andere verzorger(s). Daarnaast ga ik dit jaar naar de Lion King en naar een musical naar keuze met mijn moeder en mijn zus. Die komen er, als ik win, zeker op te staan!

  8 januari 2017 at 19:29
 • Reply Nina

  Wat een leuke actie! Ik verheug me het meest op Guns ‘n Roses op 12 juli in het Goffertpark 😀

  8 januari 2017 at 19:30
 • Reply ianthe

  WoW leuke actie! Ik kijk het meest uit om mijn vriend op te halen van het vliegveld! Hij zit voor 3maanden in New York voor werk!

  8 januari 2017 at 19:30
 • Reply Birgit

  Leuke winactie! Ik kijk uit naar de dag dat ik weer werk heb. Zit ondertussen bijna een jaar werkloos thuis, waardoor ik me steeds minder bewust ben van tijd en welke dag het is. Ik verlang onzettend naar het moment dat ik me weer nuttig kan maken en de dagen weer normaal worden.

  8 januari 2017 at 19:31
 • Reply Vera van der Keur

  Ik kijk erg uit naar de theatershows van Tineke Schouten en Jandino…. ?

  8 januari 2017 at 19:33
 • Reply Michelle

  Wat een super leuke actie! Nu tijdens het afstuderen zou dit pakket perfect uitkomen! Ik kijk dan ook uit na 13 juli, de diploma uitreiking voor mijn HBO verpleegkunde diploma (hoop ik)! 🙂
  PS: je recepten zijn heel handig voor mij! Als trouwe vegetariër is het soms moeilijk om steeds nieuwe gerechten te maken en dit helpt mij om nieuwe dingen te proberen!

  8 januari 2017 at 19:36
 • Reply Ling

  Yes, nog op tijd om mee te doen. Handig om de schoolvakanties, toetsen en studiedagen bij te houden van zoonlief

  8 januari 2017 at 19:39
 • Reply Claudia Hertzer

  Ik kijk het meest uit naar mijn citytrip die gepland staat binnenkort!

  8 januari 2017 at 19:40
 • Reply Janneke van der Heide

  Diploma uitreiking van cadeau dochter en feest voor mijn partner die Abraham gaat ontmoeten.

  8 januari 2017 at 19:40
 • Reply Maroussia van Pluuren

  Ik kijk het allermeest uit naar de datum waarop ik m’n scriptie mag inleveren en afgestudeerd ben dit jaar 🙂 Dus daar kan ik nog wel wat hulpmiddelen wat betreft plannen bij gebruiken, hihi

  8 januari 2017 at 19:42
 • Reply Charlotte

  Wat leuk dit! Ik kijk superhard uit naar de start van mn nieuwe studie :))

  8 januari 2017 at 19:47
 • Reply Mirjam

  Oeh leuk, heel erg last minute! Maar waar ik het meest naar uitkijk is een afspraak in het ziekenhuis deze week. In de hoop dat er iets positiefs uit het onderzoek komt en ik me snel weer fitter ga voelen! 🙂

  8 januari 2017 at 19:53
 • Reply Martine

  Ik kijk uit naar de zomervakantie. Maar voor die tijd nog veel te doen, wat doelen te bewerkstelligen en veel te plannen. Zou perfect kunnen met dit pakket!!!

  8 januari 2017 at 19:54
 • Reply Demi

  Ik kijk nu het meest naar aanstaande zondag uit! We gaan naar Lion King de musical :)!! Ik volg je op alle kanalen, en heb me door jou laten inspireren om begane te leven!

  8 januari 2017 at 19:57
 • Reply Melissa

  Ik doe nog net op de valreep mee! Het lijkt me leuk om dit te winnen aangezien we in mei ons eerste kleintje krijgen. Erg handig dan om zo goed te plannen met alles erom heen 😀

  Volg je al op Facebook en Instagram! 🙂

  8 januari 2017 at 19:59
 • Reply Michaela

  Wat een leuke winactie. Ik kijk uit naar mijn bruiloft in september 2017 🙂

  8 januari 2017 at 20:01
 • Reply Nadine

  Ik kijk enorm uit naar de kwartfinale van het Nederlands Kampioenschap turnen op 11 februari. Onze beste turnster gaat het hier vast keigoed doen!!

  12 januari 2017 at 21:52
 • reageer