Wat eet je dan wel 3 jaar! + winactie

Dit weekend is het drie jaar geleden dat ik de website van Wat eet je dan wel live zette! Ik ben zo ontzettend blij dat ik destijds die stap genomen heb: een foodblog waar ik mijn culinaire en creatieve ei in kwijt kan. Ik merk dat steeds meer lezers me weten te vinden wat zo ontzettend motiveert. Ik maak met veel plezier de lekkere gerechten, hapjes en baksels die je op dit blog kunt zien en hoop dit nog vele jaren voort te zetten! Dank voor iedereen die mijn blog bezoekt en/of Wateetjedanwel volgt op social media.

Om de 3 jarige verjaardag te vieren van Wat eetje dan wel mag ik van Leev 3 oerpakketten weggeven aan mijn bezoekers. Kijk hier voor mijn review van het pakket dat ik zelf mocht proberen. Ik heb ervan gesmuld, dus lijkt jou dat ook wat, doe dan zeker mee!

Wat moet je doen om kans te maken?
Verras me! Laat een leuke reactie achter onderaan dit artikel, een comment onder deze post Facebook of onder deze update op Instagram. Een social media post delen/regrammen mag natuurlijk altijd en wordt zeer gewaardeerd (tag me!) maar is bij deze winactie niet verplicht. Van alle reacties kies ik op zondagavond 28 augustus de leukste 3 en de winnaars krijgen vervolgens persoonlijk bericht. Succes!

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

12 reacties

 • Reply Carolien

  Super leuke site en heb op je instagram zo veel lekkers gezien 😀 ik zag dat het pakket vooral voor kinderen zijn en vind dit echt wat voor me zoontje die reageert op sommige nummers die in bepaalde producten zit en aangezien dit helemaal gezond ik ga ik een kansje voor hem wagen 😀

  20 augustus 2016 at 05:57
 • Reply Ilsiee prins

  3 jaar alweer!!! Van harte gefeliciteerd! 😉 & hopelijk nog vele gelukkige en gezonde blogjaartjes!!
  Via via kwam ik eens op je facebook/blog en zeker al veel tips overgenomen hihihih..
  Ik doe daarom ook graag mee voor een kansje op dit pakket.
  Een fijn weekend gewenst, groetje Van ilsiee

  20 augustus 2016 at 07:54
 • Reply Lianne

  Hi Suzanne, GEFELICITEERD!! Jouw recepten heb ik al vaak gemaakt, vooral de ontbijt-recepten met de havermout, 3 jaar lang heb je gewerkt aan je website, en instagramaccount en dan zover al gekomen! Ik wil je bedanken voor de leuke recepten en inspiratie, ik zou het pakket heel graag willen winnen, ten eerste omdat het gewoon lekker is en er lekker uitziet, maar ook omdat juist de lekkere dingen een uitdaging voor mij zijn, omdat het niet gezond is, en je snapt het vast wel, daarna heb ik weer jouw “veilige” recepten om te maken, heb een leuke dag, en ga hier vooral mee door!??

  20 augustus 2016 at 09:07
 • Reply Anne

  Van harte gefeliciteerd met je jubileum Suzanne! Als beginnende (healthy) food blogger zou dit pakket ideaal zijn. Ik maak vaak gebruik van de producten van Leev en ik zou het dan ook echt geweldig vinden om dit via jou te winnen. Je hebt een fantastische blog, en ik vind je dan ook altijd heel inspirerend!

  20 augustus 2016 at 15:25
 • Reply Aimée

  Allereerst natuurlijk: van harte gefeliciteerd! Wat mij betreft heb je in die drie jaar echt iets opgebouwd om trots op te zijn, wat leuk dat je dat dan op deze manier ‘viert’. Het pakket doet me namelijk helemaal denken aan de kinderfeestjes die ik vroeger zelf had. Dan mocht ik eerst op school trakteren, en dat deed ik dan bijna altijd op iets ‘gezonds’ (mandarijntjes, rozijntjes; je kent het wel) met daar op de één of andere manier een drop- of fruitveter bij verwerkt. We hebben van die dingen zelfs nog een keer, in de tijd dat de ‘scoobydoo’ touwtjes in waren, helikoptertjes zitten vlechten.. Ik kan je alvast vertellen dat, als ik dit pakket zou winnen, dat iets is wat ik in ieder geval niét met die veters ga doen haha. Dan ‘s middags had ik thuis een feestje en de lollies die mijn moeder kocht zagen er gewoon ook preciés zo uit als deze van Leev. Super toevallig dus allemaal, maar wel heel toepasselijk voor jouw ‘feestje’ ;).

  groetjes, en hopelijk blijf je nog heel wat jaartjes inspireren,

  Aimée

  21 augustus 2016 at 16:04
 • Reply Kiki

  Gefeliciteerd met je 3e verjaardag. Onze voornemens zijn om allemaal (ouders & kids) gezonder te gaan eten & snacken. Hoe kan dit beter dan met de inspiratie van jouw Blog en dit gevulde pakket van Leev. Met de inhoud van het pakket kan ik gelijk de lunchtrommeltjes voor school gezond en gevarieerd vullen

  22 augustus 2016 at 17:35
 • Reply Viv

  Gefeliciteerd met je drie jarig bestaan (jubileum) Suzanne!! Een mooie mijlpaal!

  Wat een fijne blog en het wat ziet het er allemaal goed uit. Hier in huis wordt gesmuld van koekjes en ik weet zeker dat deze heel erg in de smaak zullen vallen net als de snoepjes! Zelf ben ik ook erg nieuwsgierig geworden naar de smaak want eerlijk is eerlijk…eigenlijk ken ik Leev nog niet (schaam schaam? 😉 ). Wij houden van verrassingen dus willen het dolgraag proberen!! Ook ideaal voor de kids om mee naar school te nemen als verrassing in hun trommeltje!

  Ga zo door en op naar het 5 jarig jubileum!

  24 augustus 2016 at 06:32
 • Reply KIm

  Gefeliciteerd! Wat eet je nou wel? Nou liefst zo gezond mogelijk :). De vegetarische keuken begint mij – door gezondheidsredenen- steeds meer aan te spreken. Hopelijk kan ik straks ook zeggen; dit eet ik dus wel :).

  I’m in 🙂

  25 augustus 2016 at 11:08
 • Reply Lise

  Van harte! Wat leuk zo’n giveaway. Ik doe natuurlijk graag mee

  27 augustus 2016 at 19:27
 • Reply Daphne

  Lieve suzanne,
  Allereerst natuurlijk 100x gefeliciteerd dat je 3 jaar bestaat! Ik volg je nog geen 3 jaar maar sinds ik je volg, eet ik regelmatig vegetarisch! Ik heb nooit geweten dat vegetarisch/veganistich leven zo makkelijk en vooral zo lekker kan zijn! Je geeft me ontzettend veel inspiratie met je posts op insta en ik maak ook regelmatig recepten daarvan! Ik vind dit nog wel enorm lastig door mijn eetstoornis die aan mij blijft trekken, maar doordat ik nu minder diertjes eet, kan ik ook weer iets meer genieten van het eten.
  Het leev pakket die ik hier kan winnen zal een hele hele grote uitdaging voor mij zijn aangezien ik maar heel weinig tussendoortjes eet. Dit vind ik altijd nog heel eng, maar als ik het zou winnen, ga ik er voor de volle 100% voor en ga ik het zeker uitproberen (recoverywinns in the make yaaay).
  GA VOORAL DOOR MET POSTEN OP JE INSTA WANT IK VIND HET GEWELDIG OM JE TE VOLGEN, JE BENT EEN ECHTE INSPIRATIEBRON! ❤️
  Liefs,
  Daphne

  27 augustus 2016 at 19:42
 • Reply Laura

  Het js zondagavond, en ik zag deze actie net op de instagram pagina voorbij komen! Door de heerlijke zomerdagen ben ik toch iets minder online te vinden, en dat is wel eens goed! Gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan en hopelijk mogen er nog hele komen. Ik haal veel inspiratie uit je blogs en foto’s, en vind het leuk om dingen te zien die ik herken. Zo eet mijn vriend ook vlees, en hadden we net zoals bij jou ook twee barbecues! Leuk om te zien hoe anderen hier mee omgaan.

  Ik ben al een aantal jaren vegetariër en bewust bezig met gezond eten, maar sinds een maandje woon ik samen met mijn vriend die hier helemaal niet oplet. Hij wil graag wat gezonde eten, en hier gebruik ik vaak de Leev producten voor. Zijn roomboter stroopwafels zijn inmiddels al omgeruild voor Leev stroopwafels, en de krokante muesli voor de oergranen. Vandaag hadden we een verjaardag van zijn zus, en ze wou graag weten waar we die lekkere biologische stroopwafels hadden gekocht. Haar hebben we dus even een pak cadeau gedaan! Tot nu toe een succes, en zo zou ik hem graag nog meer kennis laten maken met al het lekkere, bewuste eten. (Stiekem vind ik het zelf ook gewoon heeel fijn, want voor een studentenbudget is het soms wat prijzig. ;))

  28 augustus 2016 at 17:30
 • Reply Maaike

  Hoi Suzanne. Ik leerde je laatst kennen via Instagram. Wat eet je dan wel? De vraag die ik sinds dat ik 10 jaar was ook altijd kreeg en de reden dat ik je ben gaan volgen. Op je website ontdekte ik leuke recepten zoals de vegan bananen kokosmakronen en de chocolade noten pindakaas fudge. En dit doe je dus al 3 jaar, gefeliciteerd met deze mijlpaal! Blijf vooral zo doorgaan, vooral met je visie ‘lekker en gezond’ en ‘geen gedoe’. Lekker simpel. Beetje a la niet lulle maar poetse…daar hou ik als mede Rotterdammer ook van! Liefs, Maaike

  28 augustus 2016 at 17:39
 • reageer