VeganChallenge dag 7

Dag 7 van de VeganChallenge! Hoe die me is vergaan vertel ik je in dit artikel!

‘s Ochtends sta ik vroeg op: ik mag om 10.00 uur ‘s ochtends aanschuiven bij een bijzonder ontbijt in Den Haag. Eerst even wakker worden met een koffie bij Starbucks: ik kies een cappuccino met sojamelk. Een bakkie met soja kan toch wel maar nadat ik de laatste slok achterover sla merk ik dat mijn buik er anders over denkt. Niet meer doen dus, stick to haver-, amandel- of kokosmelk!

Na de koffie wandel ik richting het hotel waar het ontbijt zal plaats vinden: het La Paulowna Boutique hotel in het mooie Zeeheldenkwartier. Wat een prachtig pand! Al snel komen ook de andere uitgenodigde bloggers. Het is een bijzonder leuke ochtend met heerlijk eten en drinken: wat fijn dat alles vegetarisch en veel vegan is! Een verslag volgt van dit event met foto’s van het hotel en het eten. Hier alvast twee heerlijke gerechtjes:

Met een volle buik wandel ik ‘s middags weer richting het Centraal Station, waar ik nog even bij Sissy Boy naar binnen loop. Ik koop er wat lekkere vegan goodies waaronder deze koek van Lenny & Larry’s. Deze is echt zo lekker, met birthdaycake smaak, hoe geinig is dat?

‘s Avonds ga ik met Fabien naar de stad en eten we heerlijk bij Spirit. Yummy! Ik kan terug kijken op een geslaagde zevende VeganChallenge dag!

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer