VeganChallenge dag 6

Dag 6 alweer van de VeganChallenge! De dag waarop ik mijn eerste ‘foutje’ maak en per ongeluk ei eet. Oops!

‘s Ochtends eet ik havermout en ‘s tussen de middag twee geroosterde boterhammen met pindakaas. Ik ben compleet vergeten daar foto’s van te maken, dus moet je me maar geloven. 🙂

In de middag ga ik de keuken in om raw oreo’s te maken. Ze lukken heel erg goed, binnenkort plaats ik het recept online!

In de namiddag ga ik even de stad in. Op weg naar huis neem ik voor mij en Fabien een wokmaaltijd to-go mee. Thuis aangekomen ploffen we neer op de bank en na een paar happen kijk ik verschrikt op. “Shit. Helemaal vergeten. Hier zit ei in.” Even in ben ik in dubio: eet ik door of niet? Ik heb er geen trek meer in, het staat me tegen. Ah, wat baal ik hier van: mijn eerste vegan-fout! Dan maar iets anders: ik haal even snel bij de supermarkt crackers, kerrie hummus (zo onwijs lekker) en alfalfa. Ook lekker!

Verder drink ik lekkere bakkies koffie met Oatly barista havermelk tussendoor. Nog steeds ben ik zo blij hiermee, ik mis de gewone melk totaal niet! Verder snoep ik nog wat uit het heerlijke gevulde doosje dat ik woensdag bij Arzu kocht, die de vorige update.

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

1 reactie

  • Reply Tanja

    ziet er goed uit!

    8 april 2017 at 01:03
  • reageer