VeganChallenge dag 4

Dag 4 van de VeganChallenge! Ik praat je weer bij over hoe het gaat en wat ik heb gegeten en gedronken.

Het gaat goed! Mijn bakkies met opgeklopte havermelk van Oatly, de barista versie welteverstaan maken deze VeganChallenge echt zoveel beter vol te houden! ‘s Middags eet ik twee kleine pistoletjes met de lekkerste pindakaas die er is: 100% pindakaas. Gewoon bij Albert Heijn, zo fijn!

Bij Amazing Oriental vind ik deze zakjes met gedroogde peultjes. Ik ben dol op nieuwe producten proberen en neem ze mee. Ze zijn heel lekker: crispy, zout: yum!

‘s Avonds maak ik rijst met chili sin carne: nou ja, een soort van. Ik maak het mezelf makkelijk vanavond en kies een potje Mexicaanse bonenschotel van HAK (die is vegan!) met vegan gehakt van Tivall, rijst, komkommer en vegan kaas. Het smaakt mweh, nee: dit is geen succes. Ik eet het op, maar niet echt van harte. Het smaakt me gewoon niet. Kan gebeuren!

Wat wel smaakt, is de Alpro soja bananendrink. Tegen sojamelk kan ik niet heb ik gemerkt toen ik het vorig weekend in de koffie dronk, maar een glaasje van deze drankjes kan ik wel hebben. Dit spul smaakt precies zoals ik me Tjolk banaan herinner van vele jaren geleden toen ik dat populaire drankje mee naar school kreeg in zo’n kartonnen klein pakje met een rietje. Nostalgie!

Verder weinig te melden over vandaag: de VeganChallenge gaat me echt zo goed af merk ik. Yeah!

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer