VeganChallenge dag 11

Wat ik allemaal heb gedronken tijdens deze alweer elfde dag van de VeganChallenge? Ik laat het je in dit artikel zien!

‘s Ochtends ga ik even snel naar de markt in de stad. Ik heb aardig wat fruit nodig en dat is zoveel goedkoper op de markt. Ik koop onder andere citroenen, limoenen, gember en verse munt.

Daarna duik ik de keuken in met de missie om lekkere vegan pannenkoekjes te maken. Ik experimenteer met wat ingrediënten en het resultaat is heel lekker. Wordt vervolgd!

Tussendoor werk ik ook achter de computer met een groot glas verse muntthee. Niet met mijn gebruikelijke honing, die vervang ik door agave siroop, dat ik normaal eigenlijk alleen in baksels gebruik. Ik merk geen verschil, gelukkig maar!

Tussendoor kook en bak ik allerlei lekkers, maak ik er foto’s van voor hier op wateetjedanwel.nl en bereid ik een aantal artikelen voor. ‘s Avonds eet ik voor de derde dag op een rij buddha bowl. Niet omdat ik teveel had gekookt, maar omdat Fabien de afgelopen twee dagen niet thuis at en het dus niet heeft geproefd nog. Het is zo lekker, dit moet hij proeven! Ook hij vindt de buddha bowl om te smullen op de tempeh na, maar daar moet je ook van houden. Hoe goed gemarineerd ook, tempeh blijft een typische smaak houden anders dan tofu dat smaken aanneemt. In elk geval hebben we heerlijk gegeten! Het recept voor de buddha bowl kun je hier vinden. De pindasaus die je hieronder op de foto ziet, maakte ik weer voor erbij. Die is zo lekker, dat ‘ie een eigen artikel verdient. Binnenkort online!

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer