Hotspots Den Haag: Boutique Hotel La Paulowna

Boutique Hotel La Paulowna is een luxe hotel gevestigd in het mooie Zeeheldenkwartier in Den Haag. Vanwege de opening van de nieuwe zesde kamer werd er een event georganiseerd. Een groep bloggers waaronder ik zelf mocht afgelopen vrijdagochtend een kijkje nemen in het hotel en aanschuiven voor een bijzonder uitgebreid vega en vegan ontbijt.

Sinds 2015 is het luxe Boutique Hotel La Paulowna aan het mooie Anna Paulownaplein in Den Haag, gehuisvest in een voormalig bankgebouw uit 1910. Na ingrijpende renovaties heeft het pand haar grandeur weer terug.

De zes volledig gerenoveerde luxe en comfortabele suites hebben elk een thema en naam: de Ochre, Indigo, Pearl, Chocolate en Coral Suite. Sinds april is hier de schitterende royal suite Emerald Room bijgekomen, waar je zelfs met vijf personen kan verblijven. De thema suites zijn van alle moderne gemakken voorzien, waaronder heerlijke kingsize bedden en moderne badkamers. Leuk om te weten dat in de private dining room zelfs ministers heerlijk privé vergaderen. Boutique Hotel La Paulowna werkt geheel groen, dus er wordt alleen gebruik gemaakt van duurzame schoonmaak- en wasmiddelen.

‘s Ochtends kun je genieten van een zalig vers vegetarisch of volledig plantaardig ontbijt beneden in het restaurant. La Paulowna maakt het liefst gebruik van lokale leveranciers en werkt met seizoensgebonden producten; zoals de thee van Betjeman & Barton en het brood van Vlinder Bakkerij.

Groepsfoto

Om tien uur werden we verwelkomd met een heerlijk sapje en glaasje yoghurt met fruit, wat fijn dat er een vegan versie is! Na de ontvangst nemen we plaats aan de prachtig gedekte tafels in de Emerald Room: iedereen is onder de indruk en er wordt meteen flink op los gefotografeerd. Wat een mooie ruime suite en de aankleding is tot in detail verzorgd.

Foto: La Paulowna Boutique Hotel

Het eten en drinken was heerlijk en heel gevarieerd. Je proeft dat het met aandacht én pure ingrediënten is bereid.

Wil je de vegetarische en vegan lekkernijen zelf proeven? Dat kan in het restaurant van het hotel: restaurant Hortus dat in de kelder is gevestigd. Bij mooi weer kun je op het fijne terras buiten eten. Aanrader! Kijk hier voor het menu, openingstijden en meer informatie.

Foto: Restaurant Hortus

BOUTIQUE HOTEL LA PAULOWNA
Anna Paulownaplein 3 Den Haag
T: 070 – 450 0091
E: [email protected]
W: lapaulowna.com

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer