Vegan vissticks

Op mijn veertiende stopte ik met het eten van vis, vier jaar nadat ik geen vlees meer at. Daarmee liet ik ook vissticks links liggen en hoewel missen een groot woord is, dacht ik er nog wel eens aan terug. Ik vond het heerlijk als kind: thuis aten we het altijd bij gekookte aardappelen en doperwtjes en worteltjes. Ik had me er allang bij neer gelegd dat vissticks iets zijn wat tot een ver verleden behoort. Tot ik op Facebook las dat er iets nieuws in de schappen bij Jumbo ligt: vegan vissticks. Ik ging diezelfde middag nog op pad en gelukkig, ‘mijn’ Jumbo had ze in de koeling: vega vissticks van Woezel en Pip! Zijn ze lekker? Smaken ze als the real thing?

Het antwoord is: HELL YES! Er zijn de afgelopen tijd aardig wat nieuwe vega en vegan producten verschenen en zoveel mensen, zoveel smaken. Maar over deze vissticks heb ik tot nu toe alleen nog maar lovende reacties gelezen en daar sluit ik me 100% bij aan want: wat een geweldig product! Ze smaken inderdaad naar vissticks, worden in de koekenpan lekker krokant en ze zijn gewoon hartstikke lekker.

Ingrediënten: water, paneermeel (tarwebloem, gist, zout, paprikapoeder), sojabonen 17,3%, zonnebloemolie, aardappelzetmeel, verstevigingsmiddel: E509, aroma, tarwebloem, verdikkingsmiddelen: E401 en E461, zout.

Een verpakking met 7 stuks kost € 2,99 en kun je vinden in het koelschap bij Jumbo.

Heb jij de Woezel en Pip vissticks al geprobeerd?

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

1 reactie

  • Reply Hennie

    Ik vond ze erg lekker, maar zo erg zout… Of ligt dat aan mij…

    8 augustus 2017 at 18:46
  • reageer