VEGAN LIFE: ik ga bloggen voor METRO!

Ik heb een heel leuk nieuwtje: vanaf deze week ga ik wekelijks een blog schrijven voor METRO! Daar ben ik best een beetje trots op! Het zal gaan om in elk geval 4 artikelen over veganisme. Het eerste artikel is vandaag live gegaan en gaat over wat veganisme nu precies is. In de komende blogs schrijf ik over of dat nu een beetje te doen is: uit eten gaan als veganist, wat eet je dan? En hoe doe je dat onderweg, wat zijn de vegan opties in de gemiddelde kiosk en stationssuper? Ook help ik een aantal hardnekkige fabels over veganisme de wereld uit en vertel ik hoe doe je dat in je relatie wanneer de één wel vlees eet en de ander niet. Je lees het de komende vrijdagen om 16.00 uur op Metronieuws!

Ik zou het ontzettend waarderen als jullie de tijd nemen om mijn blogs te lezen én te reageren, liefst onder de posts op Facebook, onder deze eerste dus voor nu. Alvast dank je wel daarvoor! Mochten deze artikelen nu heel goed gelezen en ontvangen worden zit er wellicht een vervolg in. En dat zou natuurlijk fantastisch zijn: ik ieder geval te popelen om mijn ervaringen over het leven als veganist te delen op zo’n goed gelezen platform!

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

2 reacties

 • Reply Katalin

  Wat leuk, Suzanne! Gefeliciteerd!

  6 januari 2018 at 10:48
 • Reply Susanne van der Wal

  Super leuk joh!! Heel gaaf!

  6 januari 2018 at 11:42
 • reageer