Vegan in de supermarkt #16

In deze rubriek lees je welke vegan producten ik ben tegengekomen in de supermarkt en heb geprobeerd. Niet gesponsord, al lees je dan ook sowieso mijn eerlijke mening. Ik krijg steeds meer berichtjes van mensen die vertellen dat ze dit de leukste rubriek op de website vinden. Goed om te horen! Heb jij iets gespot in de supermarkt dat vegan is? Laat gerust je tips achter in de reacties!

AH Pasta gegrilde groenten

Wat fijn: nog een vegan kant en klaar maaltijd in het koelschap bij Albert Heijn! Deze maaltijd bestaat uit schelpjespasta met gegrilde groenten in tomatensaus. Erg lekker en heel verantwoord: het bevat 215 gram groente. Ik deed er nog wat vegan Parmezaanse kaas over en dat maakte het nóg lekkerder. Een maaltijd van 450 gram kost € 4,99.

Lidl Coco Yogho kokosyoghurt

Helaas zijn deze twee portieverpakkingen met kokosyoghurt er maar tijdelijk, maar voor nu rennen naar de Lidl. Een bekertje met 125 gram kost € 1,29 en je kunt kiezen voor naturel kokossmaak of aardbei. De naturel is ook suikervrij. Let op: de grote kartonnen pakken met kokosyoghurt die ook tijdelijk verkrijgbaar zijn zijn niet vegan!

AH Gyoza

Niet nieuw, maar heb ze herontdekt. De vegan groentendumplings die je kunt vinden op de afdeling met verse kaas en salades. Daar liggen deze bakjes in de koeling. Je hoeft ze alleen even op te warmen, ik vind ze erg lekker! Een bakje kost € 3,00.

AH verse pasta’s

Er zijn twee verse vegan pasta’s toegevoegd aan het koelschap op de groentenafdeling. Als eerste volkoren linguine, deze kost € 1,99 voor 250 gram.

De andere nieuwe soort is mezzelune gevuld met kikkererwten, linzen en rozemarijn. Een verpakking met 250 gram kost € 2,99.

Ik heb deze geprobeerd en vind het erg lekker! Ik maakte er een saus bij van Hollandse wokgroenten in gezeefde tomatensaus met een scheutje soja cuisine kookroom.

Dit artikel is onderdeel van de serie van vegan in de supermarkt. Lees hier alle delen uit deze serie.

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer