Share a Perfect Day 2017 – Winactie!

Vandaag start het leuke drie daagse evenement Share a Perfect Day. Op 30 juni, 1 en 2 juli kun je in Hilvarenbeek terecht voor een dag uit die in het teken staat van plezier met je vriendinnen. Deel een perfecte dag: met optredens van grote bands en artiesten zoals Jan Smit en Kensington. Er zijn workshops waar aan je kunt deel nemen en je kunt shoppen tot je dropt bij de vele stands.

Food, muziek, entertainment, lifestyle en shopping komen samen in 4 werelden:

Je kunt nog kaarten kopen via de website, last minute met extra voordeel!

Winactie
Ga jij naar Share a Perfect Day? Bezoek dan de stand van Château de l’Horte op het Wijnplein.

 

Daar kun je de Wat eet je dan wel? flyer ophalen. Maak daar vervolgens een foto van, of nog leuker: een selfie! Upload de foto naar de Facebook pagina van Wat eet je dan wel (heb je geen Facebook of wil je dit niet? Dan mag je ‘m ook mailen). Zo maak je kans op het onwijs toffe vega beautypakket met fijne spulletjes die uiteraard cruelty free zijn, samen met een leuke canvas tas.

 

Château de l’Horte en Wijnvilla’s
Ga ook zeker langs deze stand van Château de l’Horte voor de wijn: de award-winnende wijnen die door dit wijnhuis worden gemaakt zijn echt heel erg lekker. Ik ben zelf vooral fan van de rosé! Ook Château de l’Horte heeft een leuke winactie, waarbij je een verblijf kunt winnen in een bijzondere villa van Wijnvilla’s in Zuid-Frankrijk.

Leuk weetje: daar komt mijn kat Bonbon vandaan! Zij zwierf daar een paar jaar geleden dakloos rond. Het koude winterseizoen stond voor de deur: ze zou aan haar  lot zijn overgelaten. Nog altijd ben ik zo blij dat ik de beslissing had genomen op, op basis van een door-geappte foto van mijn broers (en de verhalen hoe lief en grappig ze wel niet was) haar naar Nederland te laten komen om hier te wonen. Haar naam doopte ik toen om van Paté (dat ze van mijn broers kreeg) tot Bonbon. Bonbon heb je vast wel eens voorbij zien komen hier. Niet? Hier is ze voor de dan gewoon nog een keer mét de flyers:

Mocht je naar Share a Perfect Day gaan: heel veel plezier! En voor de thuisblijvers: er komen nog meer leuke winacties aan! 🙂

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer