Review: Yvestown kookt

Onlangs verscheen een prachtig kookboek van bekende blogster Yvonne die al heel wat jaartjes een eveneens prachtig blog runt: Yvestown. Dit kookboek, genaamd Yvestown kookt is een bundeling van de beste columns die van haar hand verschenen in Het Belang van Limburg en de lekkerste recepten uit de krant Sjiek, die wekelijks per twee verschenen.

Vormgeving
Het eerste dat opvalt aan het boek is de vormgeving: ik was op slag verliefd op de kleurrijke cover. Zo mooi! En wanneer je het boek openslaat en doorbladert zal ook de inhoud je niet tegenvallen: heldere foto’s en een duidelijke weergave van de recepten, die per seizoen zijn ingedeeld. Dit allemaal afgewisseld met de columns met persoonlijke foto’s, die je een kijkje in het leven van de maakster geven.

Veganizen
Ik vond het een knus en gezellig boek om door te lezen met originele en inspirerende recepten. Niet allemaal vegetarisch, maar dat is dit kookboek ook niet en bovendien zijn veel recepten makkelijk te veganizen.

Kijk maar eens mee!

Video impressie

Overzichtelijke inhoudsopgave van alle recepten in het boek

Overzichtelijke inhoudsopgave van alle recepten in het boek

Hoe cute zijn deze potjes?

Hoe cute zijn deze potjes?

Deze wil ik nog maken!

Deze wil ik nog maken!

Jaloersmakende food fotografie <3

Jaloersmakende food fotografie <3

Ik heb twee recepten uit het boek gemaakt tot nu toe: de salsa met nachochips en wortelsoep met geroosterde kikkererwten. Beide waren heerlijk!

Salsa met nachochips

Salsa met nachochips, de salsa had ik iets te fijn gemaakt in de keukenmachine, maar het smaakte er niet minder om!

Wortelsoep met geroosterde kikkererwten

Wortelsoep met geroosterde kikkererwten

Where the magic happens :)

Where the magic happens 🙂

Titel: Yvestown Kookt
Auteur: Yvonne Eijkenduijn
Verschijningsjaar: juni 2016
ISBN10: 9059087747
ISBN13: 9789059087743

Je kunt het boek hier bestellen.

Wat eet je dan wel review

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer