Review: UE Roll 2 waterbestendige speaker

Hoe fijn is het om tijdens een bad of onder de douche muziek (of podcast of live radio, of welk geluid je ook wil) te luisteren? Ik probeerde een bluetooth speaker uit waarmee dit kan.

Deze UE Roll 2 kreeg ik om uit te proberen van Coolblue, waar je deze opvallende speaker naast oranje ook in andere kleuren kunt bestellen: in het zwart, blauw en paars. Deze knaloranje speaker is bijna niet over het hoofd te zien!

Unboxing
De speaker wordt geleverd in een compacte doos, samen met de oplaadkabel, instructieboekje (oftewel: bonus materiaal voor advocaten en mensen die niet kunnen slapen) en een opblaasbare zwemband waarop de speaker kan drijven in bad. Nice!

Makkelijk in het gebruik
Ik heb het instructieboekje gelaten voor wat ‘ie was: niet nodig. Het wijst zich vanzelf: met de knalgele kabel laad je de UE Roll op. Eenmaal opgeladen gaat ‘ie 9 uur lang mee. Vervolgens installeer je de gratis UE2 app op je mobiel en maak je via bluetooth verbinding. Je kunt tot 3 smartphones verbinden aan de speaker. De volume is makkelijk te regelen via de enorme + en – op de speaker zelf. Supereasy!

Koord
De speaker heeft een handig en stevig koord waaraan je ‘m op kunt hangen aan bijvoorbeeld een haakje in de douche.

360 graden
Het geluid wordt over de hele oppervlakte verspreid en verdeelt een krachtig geluid over 360 graden, waardoor je de muziek vanuit iedere positie goed hoort.

Waterproof
Deze speaker is niet alleen ideaal voor in de badkamer maar ook op het strand: hij is waterproof en je kunt hem tot een half uur 1 meter onder water houden.

Oordeel
Wat een fijn ding: een aanwinst in de badkamer! Het geluid is heel erg goed en het volume is makkelijk te regelen. Handig dat er meerdere smartphones gekoppeld aan kunnen worden.

Verkrijgbaarheid
Je kunt deze UE Roll 2 bluetooth speaker in 4 kleuren hier bestellen bij Coolblue waar deze in prijs zijn verlaagd van € 99,00 voor € 79,00.

Advertisement

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer