Pink Ribbon borstkankermaand 2017 – help mee!

Maar liefst één op de zeven vrouwen in Nederland krijgt in haar leven  de diagnose borstkanker. Dat zijn in totaal ruim 17 duizend diagnoses per jaar. Ondanks dat er al veel onderzoek is gedaan en daarmee succesvolle stappen zijn gezet, is er voor het verbeteren van de behandeling nog steeds geld nodig. Pink Ribbon financiert projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. Pink Ribbon heeft ook dit jaar weer een aantal producten ontwikkeld waarvan de verkoop ten goede komt aan de onderzoeken. Welke dat dit jaar zijn laat ik je in dit artikel zien! 

Armband en agenda
Wat een mooi duo: een set met 4 kleurrijke armbandjes en een prachtige agenda voor het nieuwe jaar. Zowel de agenda als één van de armbandjes zijn voorzien van de spreuk make today amazing. Ik vind ze beiden echt heel mooi en hoe leuk is dit om cadeau te geven? Ik zou er in ieder geval heel blij mee zijn. Alvast een tip voor onder de kerstboom, want vooral de armbandjes zullen bij veel vrouwen van jong tot oud in de smaak vallen.

Armband
De Armband kost € 9,99 en per verkocht exemplaar wordt er € 4,26 gedoneerd aan borstkankeronderzoek. De Armband is te koop bij Bruna, C&A, DA, D.I.O. Drogist, Jumbo en Hunkemöller. En in de Pink Ribbon webshop. Ook wordt de Armband verkocht bij AKO, DEEN supermarkten en een groot aantal ziekenhuiswinkels van Albron.

Agenda
De agenda kost € 16,95 waarvan € 3,50 naar Pink Ribbon gaat. De agenda is mooi uitgevoerd in een zachtgroene kleur met roze Pink Ribbon details. Je kunt de agenda in de webshop bestellen.

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer