PB jelly bananen

Een supersnel en lekkere tussendoortje: bananen met pindakaas en jam! Zo gemaakt en handig om in de vriezer te hebben.

Afdrukken

PB jelly bananen

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Auteur: Suzanne

Ingrediënten

  • bananen
  • 100% pindakaas
  • aardbeienjam of smaak naar keuze
  • grof gehakte pinda’s

Bereidingswijze

  • Halveer de bananen en snij de helften doormidden.
  • Smeer er een laagje pindakaas op en zet 15 minuten in de vriezer.
  • Verdeel er dan jam over en grof gehakte pinda’s en zet nog eens 45 minuten in de vriezer.

Recepten met 4 of minder ingrediënten

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer

Recipe rating 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star