Medjoul dadels gevuld met pindakaas en cacao

De perfecte guiltfree snack! Medjoul dadels zijn rijk aan vezels, die een gunstige werking hebben op het darmstelsel. Daarnaast bevatten ze uitsluitend natuurlijke suikers die snel worden opgenomen door het lichaam. En ze zijn gewoon superlekker!

Dit lekkere tussendoortje maak je door de medjool dadels te ontdoen van de pit en ze vervolgens te vullen met pindakaas en te bestrooien met cacaopoeder. In plaats van pindakaas kun je ook een andere notenpasta zoals amandelpasta gebruiken.

Medjoul dadels gevuld met pindakaas en cacao

Recepten met 4 of minder ingrediënten

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

1 reactie

  • Reply Anne

    Ik zie dit steeds al voorbij komen via je instagram en dan denk ik, ”als ik straks thuis ben moet ik dit eerst proberen”. Het zijn mijn 3 favo ingrediënten die ik altijd thuis heb, dus dit moet een succes zijn! Leuk idee!

    8 september 2016 at 07:00
  • reageer