Maisons du Monde

Eén van mijn favoriete winkels ooit is het prachtige Maisons du Monde. Helaas, of nee: maar beter ook, vind je er geen vestigingen van in Nederland. Wel in landen als België, Frankrijk en Duitsland. Zo af en toe rijden we naar het filiaal dat het meest dichtbij is: in Antwerpen. Als een kind in een snoepwinkel voel ik me dan. Ik was dan ook heel erg blij met de cadeaubon die ik laatst van Fabien voor mijn verjaardag kreeg. Shoppen! Afgelopen week kwam het er van. Ik laat je in dit artikel zien wat ik allemaal heb gekocht! 

Maisons du Monde
Bij Maisons du Monde kun je terecht voor meubels en woonaccessoires in allerlei stijlen. Helemaal van nu, klassiek, retro: voor ieder wat wils. En het mooie is dat het meeste heel betaalbaar is. Ik ben zelf vooral dol op de afdeling met keukenspulletjes. Lange rijen met stellingen vol bordjes, kopjes, glazen, kommetjes: ik krijg er geen genoeg van.

Rotterdam – Antwerpen
Met de auto is het vanaf Rotterdam ongeveer een uurtje rijden. De auto kun je gratis kwijt voor de deur.

Ik ben heel blij met de spulletjes die ik uiteindelijk gekozen heb. Zoveel leuks!

Mason jar grote koekjespot € 8,99 | Mini potje met deksel € 1,00 | Mason glazen zeepdispenser € 5,99

Glas op voet € 2,49 | Glas € 1,00 | Glazen pot biscuits prijs kon ik niet terugvinden

Flamingo schaal € 5,99

Ananas schaal € 9,99

Diverse placemats

Schaal met stippen prijs kon ik niet terugvinden

Flesje met deksel en rietje € 1,99

Twee kommen met onderzetter € 9,99

Kijk voor meer informatie (en online winkelen!) op de website van Maisons du Monde. Het filiaal waar ik geweest ben vind je in Antwerpen:

Maisons du Monde
Bredabaan 1267-1269
2900 Schoten Antwerpen
Maandag t/m zaterdag: 10.00 uur – 18.30 uur
Zondag: gesloten

Ben jij wel eens bij Maisons du Monde geweest?

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

1 reactie

  • Reply Maria

    Hallo, mijn naam is Mary.M.Ossevoort.

    Eigenlijk vind ik het heel raar dat wij in Nedeland geen winkel hebben van Maisons du Monde terwijl de meeste landen om ons heen wel meerdere winkels hebben. Daar moet gouw verandering in komen, vind ik. Ik ben een enorme fan van Maisons du Monde. Ik volg ze altijd en denk wel eens van als ik rijk zou zijn zou ik zowat de hele winkel leeg kopen (bij wijze van spreken). Ze hebben echt fantastisch mooie spullen. Ik vind ook (bijna) alles mooi wat u gekocht heeft, vooral de schalen en wekpot/snoeppot vind ik mooi. Den Haag zou leuk zijn, is het dichts bij Leiden waar mijn oudste dochter woont als ik bij haar kom logeren. (Maar Amsterdam is ook oke…

    Vriendelijke groet.

    23 juli 2020 at 19:11
  • reageer