Kerst – 10 cadeautips voor hem!

Hoewel Sinterklaas nog maar net in het land is, is het verstandig om nu al stil te staan bij kerst. Geen stress over last-minute-cadeautjes, geen gedoe met langere leveringstijden dan normaal: je kunt het maar in huis hebben! In dit artikel laat ik je een aantal cadeau ideetjes zien voor de man(nen) in je leven en wat ik voor die van mij heb besteld. Ik deed dat bij de toffe webshop Radbag. Hohoho! 

Krab multitool / Lichtgevend pinboard

Wereldkaart om te krassen / USB astronauten verlichting

Moscow mule shotglaasjes / Gereedschap flesopener

Star Wars koffiebeker / Smartphone projector van karton

Make Coffee Not War poster / Veho M6 Mode Bluetooth Luidspreker

Ik mocht van Radbag zelf ook wat uitkiezen voor de man in mijn leven. Fabien kon flink uitpakken toen de bestelling werd bezorgd!

Pac-Man Spooklamp / Donut Kussen

Smartphone oplader met autosleutelontwerp / Gitaarkoffer lunchbox

Kijk voor meer ideetjes op deze speciale kerstcadeau voor hem pagina.

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

1 reactie

  • Reply Mevrouw Marloes

    Wat een leuke dingetjes! Ik word er zelf helemaal hebberig van, hihi! Vooral die astronautenlamp, de krab en de smartphone projector vind ik echt leuk?

    20 november 2017 at 13:38
  • reageer