Gnocchi met kastanjechampignons en spinazie

Een heerlijke en makkelijke maaltijd die binnen een kwartier op tafel staat! 

Gnocchi bakken

Gnocchi kun je koken, maar ik vind het persoonlijk lekkerder wanneer het kort gebakken is en zo de buitenkant krokant en de binnenkant zacht wordt.

Afdrukken

Gnocchi met kastanjechampignons en spinazie

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Auteur: Suzanne
  • Genoeg voor: 2 personen 1x

Ingrediënten

Scale
  • 400 gram gnocchi naar keuze, zoals deze
  • olie, om te bakken
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 1 bakje kastanjechampgnons
  • 2 flinke handen spinazie
  • zwarte peper
  • deze supersnelle vegan dressing

Bereidingswijze

  • Verhit wat olie in een wok of hapjespan.
  • Bak de gnocchi kort aan tot het begint te kleuren.
  • Snij de kastanjechampignons in kwarten en voeg samen met de knoflook toe en bak een minuut of 5 mee.
  • Voeg de spinazie toe en roer tot de spinazie geslonken is.
  • Breng op smaak met zwarte peper en serveer met de dressing.
Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer

Recipe rating 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star