Een heerlijke en makkelijke maaltijd die binnen een kwartier op tafel staat!
Gnocchi bakken
Gnocchi kun je koken, maar ik vind het persoonlijk lekkerder wanneer het kort gebakken is en zo de buitenkant krokant en de binnenkant zacht wordt.
Gnocchi met kastanjechampignons en spinazie
- Genoeg voor: 2 personen 1x
Ingrediënten
Scale
- 400 gram gnocchi naar keuze, zoals deze
- olie, om te bakken
- 1 teentje knoflook, fijngehakt
- 1 bakje kastanjechampgnons
- 2 flinke handen spinazie
- zwarte peper
- deze supersnelle vegan dressing
Bereidingswijze
- Verhit wat olie in een wok of hapjespan.
- Bak de gnocchi kort aan tot het begint te kleuren.
- Snij de kastanjechampignons in kwarten en voeg samen met de knoflook toe en bak een minuut of 5 mee.
- Voeg de spinazie toe en roer tot de spinazie geslonken is.
- Breng op smaak met zwarte peper en serveer met de dressing.
Trefwoorden: gnocchi, kastanjechampignons, spinazie, edelgistvlokken, hummus, veganistisch, vegan, vega, vegetarisch
geen reacties