Afdrukken

Gnocchi met kastanjechampignons en spinazie

Ingrediënten

Scale
  • 400 gram gnocchi naar keuze, zoals deze
  • olie, om te bakken
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 1 bakje kastanjechampgnons
  • 2 flinke handen spinazie
  • zwarte peper
  • deze supersnelle vegan dressing

Bereidingswijze

  • Verhit wat olie in een wok of hapjespan.
  • Bak de gnocchi kort aan tot het begint te kleuren.
  • Snij de kastanjechampignons in kwarten en voeg samen met de knoflook toe en bak een minuut of 5 mee.
  • Voeg de spinazie toe en roer tot de spinazie geslonken is.
  • Breng op smaak met zwarte peper en serveer met de dressing.

Trefwoorden: gnocchi, kastanjechampignons, spinazie, edelgistvlokken, hummus, veganistisch, vegan, vega, vegetarisch