Winactie: pakket met vegan lekkers (gesloten)

Omdat de zomervakantie (in deze regio althans) begonnen is. Omdat ik mijn 3-maanden-en-1-week-vegan-jubileum wil vieren met jullie. En tja, gewoon, omdat het kan: deze winactie! Ik heb een pakket samengesteld met lekkernijen die vanzelfsprekend allemaal vegan zijn. Wil je kans maken? Lees dan verder!

Edit: de winactie is gesloten en de gelukkige winnaar is Linda Freeze! Van harte gefeliciteerd, je hebt zojuist een mailtje ontvangen! Iedereen bedankt voor het meedoen.

Voer om kans te maken ten minste de eerste stap van onderstaande uit. De overige drie zijn niet verplicht, maar waardeer ik wel enorm! 🙂

Dit zit er allemaal in het pakket: Rude Health porridge fruity date, Go Pure vegetable chips, Biobites lijnzaad crackers, Clipper Lemon & Ginger thee, Bonbarr milk chocolate & coconut bar, Allos amaranth maïswafels, Natur Compagnie drink bouillon rocking veggie, Ridiculously Good Classy Cookie Dough raw chocolates, Allos Farm Vegetables spread pepper trio en Horizon pindakaas crunchy met zeezout.

Welk product op de foto lijkt jou het allerlekkerst? Laat het weten in een reactie hieronder het artikel en maak kans op het vegan lekkers pakket! Let op: laat een geldig emailadres achter waarop ik je kan bereiken mocht je de winnaar zijn. Don’t worry: je emailadres wordt niet getoond!
Niet verplicht maar wordt gewaardeerd: like de pagina van Wat eet je dan wel op Facebook en/of Instagram
Niet verplicht maar wordt gewaardeerd: deel dit Facebook bericht op je eigen tijdlijn of regram deze Instagram post
Niet verplicht maar wordt gewaardeerd: Ken je iemand die ook aan deze winactie mee zou willen doen? Tag die persoon onder bovenstaande berichten op social media!

Je kunt aan deze winactie meedoen t/m vrijdag 14 juli 2017 om 20.00 uur. De winnaar wordt daarna bekend gemaakt en krijgt persoonlijk bericht. Succes!

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

94 reacties

 • Reply Kim

  Oehh die Vegetable Chips!! ?
  De rest ken ik ook nog niet dus yess ik doe mee!!

  7 juli 2017 at 13:55
 • Reply Sifra

  Gefeliciteerd met je drie maanden & 1 week veganistisch zijn ! ??

  Oeeh moeilijk om 1 product te kiezen… Maar dan toch de vegetable chips??? & de Bonbark ??!

  liefs Sifra

  7 juli 2017 at 13:56
 • Reply Peggy

  Ohh, wat een gave winactie! Ik zou de thee heel graag eens willen proeven.

  7 juli 2017 at 13:56
 • Reply kimberly

  Mij lijkt de pindakaas het lekkerst 🙂

  7 juli 2017 at 13:58
 • Reply Nadine

  IK DOE MEEEE!

  7 juli 2017 at 13:59
 • Reply Carlijn

  De Bonbarr reep!<3

  7 juli 2017 at 14:00
 • Reply Esther

  Ow… onmogelijke opgave, want ik wil het allemaal wel uitproberen! Als eerste een maïswafel met crunchy pindakaas! Lijkt mij een heerlijk begin!

  7 juli 2017 at 14:01
 • Reply Anouk

  Mmmm… De Bonbarr lijkt me erg lekker!!

  7 juli 2017 at 14:06
 • Reply Elke

  Oooooh,, de keuze is snel gemaakt.
  Ik zie de vegan chocola zovaak voorbij komen , ben echt mega nieuwsgierig naar de Ridiculously good chocolate!!

  Ach eigen alles wel, maar de voorkeur gaat uit naar chocolade.
  Xelke

  7 juli 2017 at 14:07
 • Reply Tamara

  Oeh iig de pindakaas! Maar ik kan t niet goed zien, maar is dat met Ridiculously nu raw chocolate? Dan zeker dat ?

  7 juli 2017 at 14:07
 • Reply Lisanne

  Wat een leuke actie! Ik ben pas begonnen met vegan eten en ben zo langzamerhand dus een beetje alle voorraadjes van niet-vegan producten aan het opmaken (weggooien is toch zonde vind ik…). Nu ben ik heel veel aan het experimenteren op het moment, maar de meeste producten uit het pakket ken ik -afgezien van die lekkere Clipper tea- nog niet. Ik ben echt gek op muesli en porridge, dus ik ben het meest benieuwd naar dar product. Rn nu maar duimen! Ik zou het super leuk vinden om een paar nieuwe producten uit te kunnen testen op deze manier 🙂

  7 juli 2017 at 14:09
 • Reply Tineke

  Ik zou deze producten graag willen proberen, zeker de crackers!? Fingers crossed hier??

  7 juli 2017 at 14:14
 • Reply Simone

  Hoe kan je ons nou moeten laten kiezen! Maar ik ben al heel lang benieuwd naar die bonbar! En wat me ook heel lekker lijkt zijn die mais wafels met de farm vegetables spread!! Ik heb trouwens gisteren je recept voor de vegan mayonaise/aioli gemaakt en hij is echt zo lekker! Echt een soort van vegan life hack☺❤

  7 juli 2017 at 14:17
  • Reply Suzanne

   Jaaaa lekker is de aioli he? Leuk om te horen dat je ‘m gemaakt hebt! <3

   7 juli 2017 at 14:24
 • Reply karen ruijtenberg

  Ohmy ? wat een heerlijk pakket ! Ik ben als everyday peanutbutterlover onwijs benieuwd naar de  Horizon pindakaas crunchy met zeezout ? ? ?

  7 juli 2017 at 14:18
 • Reply Esther

  Ohh ik kan niet kiezen hoor! Maar die Rude Health porridge ziet er wel heel aantrekkelijk uit. Dan begin ik daarmee en volgt de rest snel ?

  7 juli 2017 at 14:19
 • Reply Eva

  De bonbarr!!Chocolade en kokos is mijn lievelingscombi 🙂 Ik ben dol op bounties en het feit dat ik die nu niet meer eet is een enorm gemis voor mij…

  7 juli 2017 at 14:19
 • Reply Celester

  De Horizon pindakaas crunchy met zeezout lijkt mee heerlijk om te testen!

  7 juli 2017 at 14:20
 • Reply Catherine

  wat tof Zeg!! ik Ben heel beniuewd maar de horizon pindakaas ? ik Ben verslaafd naar pindakaas ? misschien in combinatie Met de maiswaffels ?

  7 juli 2017 at 14:21
 • Reply Marjolein Goes

  Het ontbijtje, Rude health porridge, lijkt mij heerlijk voor de afwisseling! Met een lekker kopje thee er bij kom ik mijn dag wel door.

  7 juli 2017 at 14:23
 • Reply Daniëlle

  Pindakaas is sowieso altijd goed! De Vegatables Chips is ook erg lekker, die ken ik al. De Porridge zou ik erg graag willen proberen, en die maïs wafels! En ik zie iets met een pepertje erop. Hmm.. Mag ik er maar 1 kiezen?

  7 juli 2017 at 14:24
 • Reply Demi Ehricht

  Super leuke winactie! Mij lijkt de bonbarr het lekkerst.

  7 juli 2017 at 14:26
 • Reply Elice

  Ik ga voor de Bonbarr milk chocolate & coconutbar ?

  7 juli 2017 at 14:35
 • Reply Marion Panhuijzen

  Moeilijk kiezen, maar ridiculously good chocolates klinkt wel onweerstaanbaar!

  7 juli 2017 at 14:38
 • Reply fridavantil

  ik ben een echte pindakaas fan en zou deze met de stukjes graag willen proberen. Ook de andere producten uit het pakketje lijken me heerlijk en eh…wat ik niet lust deel ik met mijn andere minimavriendin. Winnen zou top zijn!

  7 juli 2017 at 14:52
 • Reply Lieke

  Oeh de vegetable chips lijkt me heerlijk!?

  7 juli 2017 at 14:56
 • Reply Linda Freeze

  Ben ook net vegan en ben mijn blik aan het verruimen wat er allemaal is. Zou best wel die porridge en vegtable chips willen proberen. Hele leuke win actie.

  7 juli 2017 at 15:02
 • Reply Dilan

  Pfff, kiezen welke het lekkerste lijkt? Euhm, alles, haha. #vreetzakalert

  Maar als ik dan écht moet kiezen, ga ik voor de ridiculously good classy cookie dough raw chocolates, want, cookiedough is altijd hemels.

  Zou super zijn om dit pakket te winnen.

  7 juli 2017 at 15:13
 • Reply Lianne Niessink

  Ik zou ze allemaal wel uit willen proberen. Het lijkt me erg lekker! Ik verwacht dat de pindakaas favoriet wordt.

  7 juli 2017 at 15:19
 • Reply Romy

  Ahhhh zeker weten de chocolade reep! Wat een geweldige actie! Als een nieuwe Vegan is het lastig om goede chocolade te vinden hihi! Zou super zijn om de smaken te ontdekken!

  7 juli 2017 at 15:49
 • Reply Flora

  Die pindakaas lijkt me echt lekker!

  7 juli 2017 at 15:50
 • Reply Lianne van Es

  Hmm ik zou heel graag de maiswafels met de pindakaas willen proberen ?

  Ik probeer steeds meer vega in mijn voeding te brengen dus dit pakket uitproberen zou super zijn!

  7 juli 2017 at 16:13
 • Reply Lotte

  Mmm… moeilijke keuze! Ga toch voor de Ridiculously Good Classy Cookie Dough raw chocolates?

  7 juli 2017 at 16:44
 • Reply Aimée van Leest

  De pindakaas en de bonbarrr?

  7 juli 2017 at 16:58
 • Reply Alina

  ? ik ga voor de lijnzaadcrackers (ik eet namelijk graag crackers als ontbijt) ?

  7 juli 2017 at 17:05
 • Reply Esther

  Voor mij zijn alle producten nieuw, maar ik ben erg benieuwd naar de vegetable spread! 🙂

  7 juli 2017 at 17:36
 • Reply Maureen

  De pindakaas lijkt mij super lekker! Echt pindakaas verslaafd hier ?

  7 juli 2017 at 17:37
 • Reply Sabrina

  Ik zou idd alles wel willen proberen maar als ik moet kiezen toch de cookie dough

  7 juli 2017 at 17:42
 • Reply Vera

  De vegetable chips en de bonbarr lijken me echt heel lekker ? Maar de rest eigenlijk ookwel ?

  7 juli 2017 at 17:51
 • Reply Jon Meijer

  Ik twijfel tussen Cookie Dough raw chocolate of Allos Farm Vegetables spread pepper trio. Die eerste zou ík kiezen, maar die tweede zou voor mijn man zijn. Onze dochters zijn al langer vega en vegan, maar mijn man wilde niet mee. Na een aantal documentaires en goeie gesprekken hebben we besloten om het een maand te gaan proberen met zijn allen. Ik vind het belangrijk dat mijn man zich lekker blijft voelen dus zo een spread op brood zou erg in de smaak vallen ipv zijn andere brood-spread.
  Ik vind je site trouwens geweldig, zoveel inspiratie zonder poeha.En jouw Osawacake is de hit van dit jaar, bedankt!

  7 juli 2017 at 18:13
  • Reply Suzanne

   Wat een mooie complimenten, dank je wel! <3

   7 juli 2017 at 21:44
 • Reply Ilja W

  Ik ben erg benieuwd naar de maiscrackers! Ook naar de porridge eb de rest hoor maar ben benieuwd of het zo anders is. Liefs, Ilja

  7 juli 2017 at 18:14
 • Reply Marian B

  Allereerst van harte gefeliciteerd met je jubileum van 3-maanden-en-1-week-vegan! Ben erg nieuwsgierig en vind het leuk om nieuwe dingen te ontdekken. Naar de Horizon pindakaas crunchy met zeezout en de Cookie Dough raw chocolates ben ik het meest nieuwgierig.

  7 juli 2017 at 18:23
 • Reply Anneroos

  Haha pfoeh die naam alleen al ‘Ridiculously Good Classy Cookie Dough raw chocolates’, hip hoor. Nou gezien de moeite die het gekost moet hebben om met zo’n naam te komen belooft al iets toch? Bovendien, ik moet eerlijk bekennen dat ik de hele cookie dough trend niet heb bijgehouden (heb zoiets nog nooit geproefd):$

  7 juli 2017 at 18:47
 • Reply Shireen

  Ridiculously Good Classy Cookie Dough raw chocolates! Alleen die naam al… nom! 🙂

  7 juli 2017 at 19:10
 • Reply Ilona Goossens

  Superrr winactie ?

  Omg de Bonbar milk chocolate & coconut bar, Heb ik Nog nooit gezien lijkt me heeerlijk ?

  7 juli 2017 at 19:38
 • Reply Sophie

  Sowieso de pindakaas! ?

  7 juli 2017 at 19:39
 • Reply Maureen

  Hmmm ik wil alles wel proeven! Maar als ik moet kiezen zou ik gaan voor de mais wafels! Om samen net mn ukkie te delen 😉

  7 juli 2017 at 19:44
 • Reply Pauline

  Wat een toffe win actie! ?Ik zou heel graag De Rude Health willen uitproberen. Alleen die verpakking al! ? #prettyinpink ???

  7 juli 2017 at 19:54
 • Reply Eveline

  De Ridiculously Good Classy Cookie Dough raw chocolates! Met zo’n naam kan ik toch niet voor iets anders kiezen?

  7 juli 2017 at 20:55
 • Reply Gwen

  Wauw wat een leuk vegan pakket!
  Ik ben het aller meest benieuwd naar de thee, want ik hou van thee!
  Maar eigenlijk wil ik stiekem alles wel uittesten!??

  7 juli 2017 at 21:25
 • Reply Yvonne

  Wat een leuke actie! En wat goed dat je al zolang vegan bent ?, goed bezig!
  Ik doe heel gráág mee aan de winactie!
  Groetjes Yvonne (iepiepics)

  7 juli 2017 at 21:26
 • Reply Sarissa

  Ik ben heeel erg benieuwd naar de Rude Health porridge fruity date. Vind tot nu toe alle Rude Health producten erg lekker en fijn dat er niets raars aan toegevoegd is! Maar eigenlijk kan ik niet goed kiezen want ben ook super benieuwd naar de Bonbar Milk Chocolat Coconut, vraag mij af of die net als een bounty zal smaken !!

  7 juli 2017 at 22:21
 • Reply Lano

  Horizon pindakaas crunchy met zeezout.
  Ik ben herstellende van een eetstoornis en ik vind broodbeleg iets enorm lastigs. Door veel nieuwe dingen te proberen smeer ik mijn brood toch steeds vaker met beleg wat misschien wat meer energie bevat. Deze pindakaas heb ik nog niet geprobeerd, maar lijkt me super lekker!

  7 juli 2017 at 22:52
 • Reply Ayla maas

  Oooh lijkt me zo lekker! De clipper thee lijkt me heerlijk om proberen aangezien mijn liefde voor thee;) leuke winactie! Xx

  8 juli 2017 at 10:08
 • Reply Anna

  Wauw 3 maanden! Feli feli ?

  Op vakantie mis ik nu mijn havermout s ochtends! De zomerse havermout wil ik thuis graag proberen 🙂

  8 juli 2017 at 10:36
 • Reply Kim abrahamse

  De pindakaas. Ik wil dit winpakket winnen voor mijn allerliefste vegan zusje. Ze is al een jaar lang vegan en she is enjoying vegan life to the max.

  8 juli 2017 at 10:39
 • Reply Lonneke

  Oooh een win-actie! *exited*
  Mijn vriend en ik zijn meer en meer bezig met vegan food opties en kennen een aantal merken wel maar hebben nog niet alles geprobeerd. Hij wordt blij van de crunchy pindakaas en ik wil de bonbar wel eens proeven!

  8 juli 2017 at 10:48
 • Reply Giulia

  Yeeeeeeeeeeeeeesss, gefeliciteerd met je 3-maanden-en-1-week-vegan-jubileum! Dat is het waard om gevierd te worden, zéker met zo veel vegan lekkers! <3 Dat toont toch dat het helemáááál niet moeilijk is om veganistisch te eten 🙂 Ik doe graag mee en vier met al dat vegan lekkers met liefde mijn afstuderen aan de universiteit!

  8 juli 2017 at 11:16
 • Reply Marlies

  Oef, hele keuze om te maken, maar de naam “Ridiculously Good Classy Cookie Dough raw chocolates” maakt me heel nieuwsgierig!

  8 juli 2017 at 12:26
 • Reply foodie_anca

  Oeh.. dat is lastig! Ridiculously good is altijd ridiculously lekker maar het meest nieuwsgierig ben ik toch naar de bon reep. Ik mis Bounty’s nog best erg en was al over the moon blij toen ik de pure versie vond op een boerenmarkt. Een melkversie lijkt me waanzinnig! =D

  8 juli 2017 at 13:04
 • Reply Mirjam Meeder

  Lastig kiezen. Ziet er allemaal lekker uit. Die chips dan vooral.

  8 juli 2017 at 17:04
 • Reply Cyrille

  Hmm de Rude Health porridge fruity date lijkt mee heel lekker samen met de clipper thee om de ochtend mee te beginnen 🙂

  8 juli 2017 at 18:30
 • Reply Cyrille

  Hmm de Rude Health porridge fruity date lijkt mee heel lekker samen met de clipper thee om de ochtend mee te beginnen ? (had net verkeerde email oops)

  8 juli 2017 at 18:32
 • Reply Nadine

  Om eerlijk te zijn nu heel erg in de bonbarr. Ik heb last van een zware chocolate craving maar heb niets in huis :(.. Ik denk later op de avond dat ik de chips wil.. het ziet er allemaal zo lekker uit!

  8 juli 2017 at 19:14
 • Reply Laura

  Gefeliciteerd met je vegan jubileum! Wat leuk om dat te vieren met dit lekkere pakket! Moeilijk kiezen wat me het lekkerst lijkt, maar ik ga toch voor de cookie dough chocola. Ik ken deze nog niet (schaam schaam) en als echt cookie dough monster moet ik deze toch eens proberen!
  Complimenten trouwens voor je blog, heb je pas net ontdekt, maar heb al heel wat leuke artikelen voorbij zien komen, handige tips en lekkere recepten. Er staan er al een aantal op mn lijstje om te gaan maken. Je instastories met je katten vind ik ook geweldig, wat een leuke beesten zijn het en zo grappig!

  8 juli 2017 at 19:29
 • Reply Maud

  Ik kan eigenlijk geen keuze maken; vooral omdat ik in Frankrijk woon en elk vegan product hier zo’n luxe is dat ik om alle producten hierboven sta te springen ?

  8 juli 2017 at 19:37
 • Reply Mirjam

  Wauw de pindakaas met zeezout!! Die springt er toch wel uit, maar naar de rest ook super benieuwd! Chocola altijd goed;-)
  Leuk hoor deze actie!! En goed bezig met vegan blijven leven 🙂

  8 juli 2017 at 20:26
 • Reply Kirsten

  Oh men, obviously de Ridiculously Good Classy Cookie Dough raw chocolates! Gelijk trek, hihi ?

  En maakt die overstap naar vegan toch wat makkelijker ✨

  8 juli 2017 at 20:36
 • Reply Shirley

  Ooooooh, de Ridiculously Good Classy Cookie Dough raw chocolates <3

  9 juli 2017 at 00:24
 • Reply Aline

  Oehh de rude Health porridge!!

  9 juli 2017 at 06:46
 • Reply Annelies Osseweijer

  O, die raw chocolates…Mjummie….

  9 juli 2017 at 17:27
 • Reply Sophie

  Ben ontzettend benieuwd naar de pindakaas! ? Lijkt mij heerlijk bij mijn banaan porridge 🙂

  9 juli 2017 at 19:22
 • Reply Renske

  Gefeliciteerd! Supergoed bezig. Het hele pakket lijkt me lekker, lastig kiezen dus. Maar ik ben sinds 2 maanden ineens verslaafd aan pindakaas (verrassend, gezien ik het tot die tijd nooit lekker vond), dus met name daar ben ik erg benieuwd naar. Door vegetariër – bijna vegan – te zijn, is mijn smaak denk ik veranderd

  9 juli 2017 at 21:02
 • Reply Jenny

  Oooeehhh alle producten zien er wel superlekker uit! Ik ben het meest benieuwd naar de Rude Health porridge en de chocola! Lijkt me heeeerrrlijk! Helaas heb ik het geld niet om dit soort dure producten te kunnen kopen en zijn mijn ouders niet erg een support 🙁 het zou super gaaf zijn als ik dit geweldige vegan pakketje kon winnen! Zeker omdat ik ook vegan ben! Liefs Jenny

  10 juli 2017 at 11:41
 • Reply Evie

  Heel benieuwd naar de farm vegetables, vaak gezien maar heb het nog niet durven kopen..

  10 juli 2017 at 14:02
 • Reply Kim Coenen

  Voor groentespread (en deze ken ik nog niet) en maïs wafels (deze ken ik ook nog niet…) ben ik echt altijd in!! de andere producten lijken me ook allemaal super lekker… heel veel smulplezier!! 😀

  10 juli 2017 at 14:03
 • Reply Anna

  mmm wat een leuke winactie! mij lijken de fruity date porridge oats het lekkerst, omdat ik echt een havermoutpap iemand ben en altijd nieuwe combinaties probeer en deze me echt heeel lekker lijkt ?

  10 juli 2017 at 14:39
 • Reply Lygia

  Alles lijkt me heerlijk 🙂 maarr het lekkerst misschien toch de Ridiculously Good Classy Cookie Dough raw chocolates

  De naam alleen al ❤

  10 juli 2017 at 19:38
 • Reply Peggy

  Alles in het pakket lijkt me lekker maar de cookie dough raw chocolates lijken me super lekker!!! Love fore chocolat;)…

  10 juli 2017 at 20:00
 • Reply Kim van de Moosdijk

  Het lijkt me allemaal erg lekker, maar denk dat ik dan toch voor de vegetable cips ga. Lekker met een zelfgemaakt dipsausje.

  10 juli 2017 at 20:43
 • Reply Marije

  Wat een goed begin, 3 maanden vegan en wat ontzettend leuk je winactie!! Ik doe graag mee! Die milk chocolat and coconutbar lijkt me erg lekker!!!

  11 juli 2017 at 06:47
 • Reply Alissa

  Eigenlijkt lijkt alles me heel erg lekker, maar als ik moet kiezen toch de pindakaas ? Leuke winactie!

  11 juli 2017 at 07:25
 • Reply Elisa

  Mij lijkt de Bonbarr het lekkerst ,omdat hij eruit ziet als zo’n lekkere chocoladereep die je onderweg even snackt

  11 juli 2017 at 15:44
 • Reply Lisa Verberdt

  Die maïs wafels lijken me echt super lekker!?

  11 juli 2017 at 18:47
 • Reply Dafne van der Meer

  De bonbarr! Maar op de voet gevolgd door de farm vegetables, de porridge en de drinkbouillon 😉

  12 juli 2017 at 11:19
 • Reply Lotte

  Wat een toffe winactie! Ik ben echt enorm dol op pindakaas en daarom erg benieuwd naar bovenstaande pot! Lijkt mij het lekkerst 😉

  12 juli 2017 at 13:57
 • Reply Marijke

  Toffe win actie ?Bonbarr milk chocolate&coconutbar ?? duimenn

  12 juli 2017 at 17:04
 • Reply Anita H.

  Op een beurs heb ik weleens een stukje Ridiculously Good chocolade (niet deze) geproefd. Wat een genot. Ben dus erg benieuwd naar deze chocolade.

  12 juli 2017 at 19:50
 • Reply Luca Ellenbroek

  Vegan food.. Een supermooie winactie waar ik nu eens graag aan mee doe!!
  Ik eet zelf steeds meer veganistisch en dat bevalt me dan ook veel beter.
  Eerlijk gezegd klinkt alles superlekker wat er in het pakket zit haha! Maar als echte pindakaasliefhebber moet ik toch voor die crunchy gaan. Al is chocolade met kokos ook een gouden combi!

  13 juli 2017 at 06:35
 • Reply Hedwig van 't Hoff

  De pindakaas! Hoewel,de chocola….nee ik ga toch voor de pindakaas, lijkt me heerlijk!

  14 juli 2017 at 05:06
 • Reply Frauke

  Aangezien ik echt gék ben van chocolade en kokosnoot, ben ik natuurlijk heel erg benieuwd naar de milk chocolate & coconut bar van Bonbarr! Dat kan toch onmogelijk vies zijn? En daarnaast is het ook nog eens vegan? Hebben hebben hebben!

  Verder ben ik ook fan van thee van Clipper, en heel erg benieuwd naar de pindakaas 🙂 En naar de raw chocolates van Ridiculously Good. Want chocola, hihi.

  14 juli 2017 at 14:50
 • Reply Bets

  Geweldig wat een super gave actie. Er zijn verschillende lekkere producten in dit fijne pakket. Zo vind ik de vegetable chips, en de lijnzaad krackerset de horizon pindakaas crunchy met zeezout er lekker uit zien. De Ginger thee smaakt lekker bij de Bobarr melk chocolade. Een super pakket waar ik graag kans op maakt.

  14 juli 2017 at 15:10
 • Reply Zina Jorna

  De bonbarr milk and coconut bar klinkt hemels!

  14 juli 2017 at 19:01
 • reageer