Wat eet je dan wel is genomineerd voor de Vegan Awards!

Yes! Ik ben zo trots! Wateetjedanwel.nl is genomineerd in de categorie beste vegan vlog of blog 2018! De Vegan Awards is dé award op vegan gebied en per categorie zijn er maar 6 genomineerden. Ik vind dat op zich al een enorme eer om daar tussen te staan. Uiteraard zou het echter wel helemaal te gek zijn wanneer ik deze award zou winnen! Kan ik rekenen op jouw stem? 

Vegan Awards

De Vegan Awards worden sinds 2012 jaarlijks uitgereikt door de Nederlandse Vereniging voor Veganisme, de NVV. Als ledenvereniging worden de belangen van leden behartigd en wordt veganisme landelijk gepromoot door initiatieven als de Vegan Challenge en de Vegan Wiki.

Door de Vegan Challenge vegan geworden

Dankzij de Vegan Challenge heb ik vorig jaar op 1 april de definitieve stap gemaakt van vegetariër naar veganist! Ook raadpleeg ik nog altijd regelmatig de Vegan Wiki pagina’s wanneer ik een bepaald product zoek. Op de Vegan Wiki pagina’s kun je per categorie producten vinden die vegan zijn.

Stem op wateetjedanwel.nl!

Uiteraard zou ik het fantastisch vinden wanneer wateetjedanwel.nl wordt gekozen tot beste vegan blog. Het zou voor mij een beloning zijn voor alle energie die ik (met veel liefde!) dagelijks stop in wateetjedanwel.nl. Wil jij op mij stemmen? Dat kan heel makkelijk: klik op onderstaande banner of hier om naar de website van de Vegan Awards te gaan. Breng je stem uit op wateetjedanwel.nl en laat als je wil ook hieronder weten als je dat hebt gedaan, vind ik leuk!

Ik ben je in elk geval echt heel erg dankbaar wanneer ik jouw stem krijg. De bekendmaking en uitreiking is op zondag 28 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht tijdens VegFestNL. Zie ik jou daar?

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

8 reacties

 • Reply Cindy Hendriks

  Natuurlijk gestemd op jou!!!Duimen!!!!

  4 september 2018 at 18:58
  • Reply Suzanne

   Hartstikke bedankt!

   4 september 2018 at 19:51
 • Reply Claudia

  Gestemd! Ik hoop dat je wint! Ik heb zoveel aan jouw website en Instagram. Veel dank daarvoor.

  5 september 2018 at 21:26
 • Reply carlijn

  Vanzelfsprekend dat ik dus echt wel ff ga stemmen op je hé hihi! <3
  – gedaan dan dus ook-

  Gefeliciteerd, je verdient het!

  6 september 2018 at 14:48
 • Reply Nicolet

  Hoi! Ik heb ook op jou gestemd! Vind je blog leuk, vol met interessante artikelen, tips, recepten en persoonlijke informatie. Alles ook in de juiste verhoudingen. Daarnaast vind ik je een mooi mens!

  6 september 2018 at 19:17
 • Reply Chantal

  Ik ben natuurlijk voor jou! Dus net gelijk gestemd!
  Ik ga voor je duimen!
  Bedankt voor alle lekkere recepten, tips, en de rest.
  Liefs,

  10 september 2018 at 16:35
  • Reply Suzanne

   Wat super om te lezen, dank je wel voor je stem!

   10 september 2018 at 16:37
 • Reply Suzan van Zeijl

  Natuurlijk ook even gestemd!!

  16 september 2018 at 12:22
 • reageer