Wat eet je dan wel bestaat 5 jaar! WINACTIE 2

Het is alweer 5 jaar geleden dat ik hier op wateetjedanwel.nl mijn eerste artikel plaatste. Op 21 augustus 2013 om precies te zijn. En dat laat ik natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan: gedurende de rest van de maand augustus en de hele maand september kun je meedoen aan leuke winacties!

En dan is het nu tijd voor de tweede winactie. Ik heb hiervoor onlangs allerlei fijne verzorgingsproducten meegenomen uit Duitsland, waar ik inkopen deed bij onder andere DM Drogisterij. Alle producten zijn uiteraard vegan! Wat zit er precies in?

Een mandje gevuld met artikelen ter waarde van € 25,00: Liv Vegan relax douchegel € 3,95 | Lavera bio mask 2 stuks € 1,45 | Balea doucheschuim Lovely Moment € 1,95 | Balea haar parfum € 2,45 | Super white tandpasta € 2,95 | Balea Feel Well voetenmasker € 1,95 | Balea Fell Well voetenbad € 0,55 | Alverde deo-stick € 2,95 | Foamie shampoo € 4,95 | Dresdner Essenz Naturell lippenbalsem € 1,95

Om deze winactie voor iedereen toegankelijk te maken, dus ook voor de bezoekers zonder social media accounts is het enige wat je hoeft te doen te reageren onder dit artikel. Mocht je wel social media gebruiken dan wordt delen altijd gewaardeerd natuurlijk, maar het is niet verplicht en beïnvloedt je winkans niet. De winnaar zal random gekozen worden door de computer!

Nog even op een rijtje:

 • Maak kans op het vegan verzorgingspakket ter waarde van € 25,00 door hieronder een reactie achter te laten waarom jij dit graag zou willen winnen.
 • Zorg ervoor dat je een geldig emailadres invult (dit is alleen voor mij zichtbaar), zodat ik contact met je kan opnemen mocht je de winnaar zijn.
 • Je kunt meedoen tot en met zondag 23 september 2018 20.00 uur. De winnaar wordt daarna hier bekend gemaakt en krijgt persoonlijk bericht.
 • Je kunt alleen meedoen wanneer je in Nederland woont.

Heb je de eerste winactie ook al gezien? Check it out!

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

175 reacties

 • Reply Tessa

  Leuk!! Ik heb vorige week ook een aantal verzorgingsproducten van Lavera meegenomen uit Duitsland, top!
  Ik zou graag dit mooie pakket winnen ?

  29 augustus 2018 at 18:33
  • Reply monica de kreek

   ik zouw graag deze box willen omdat ik een moeilijk tijd achter de rug dus dan vind ik het wel fijn om me zelf lekker in de watten te leggen
   en ik ben nu ook vegan producten aan het gebruiken ook voor me lichaam

   30 augustus 2018 at 09:55
  • Reply Lidewij

   Gefeliteerd!! X
   En heel leuk! Doe graag mee. Ben benieuwd naar de producten. (Al fan van Lavera)

   21 september 2018 at 09:47
 • Reply Anita H.

  Ik ben dol op de merken Lavera en Alverde (regelmatig in mijn winkelmandje als ik bij de DM in Duitsland kom) en ik kan alle hier getoonde producten heel goed gebruiken.

  29 augustus 2018 at 18:40
 • Reply Sanne

  Wauw super leuk die verzorgingsproducten, ik was er al meebezig om zoveel mogelijk te vervangen van chemische producten naar beter, helaas weer in de bijstand beland dus geen centjes hiervoor om te besteden, daarom super leuk om hiervan te mogen genieten…

  29 augustus 2018 at 18:40
 • Reply Cat

  Ik zou deze zielsgraag willen winnen omdat vegan verzorgingsproducten in Nederland duur zijn en ik onwijs benieuwd ben naar deze producten die ik nooit eerder heb gezien

  29 augustus 2018 at 18:42
 • Reply Martine v ouwerkerk

  Wat leuk! Gefeliciteerd! Mooi pakket ook, ik zou het graag winnen om aan een lief dinnetje te geven die aan de bakermat van mijn plantaardige voedingspatroon staat. Ik gun het haar van harte❤️

  29 augustus 2018 at 18:43
 • Reply Eva Verschoore

  Leuk! Ik doe mee:)

  29 augustus 2018 at 18:47
 • Reply Anne

  Wat een super leuke winactie! Die producten van lavera zijn bij mij een favorietje! Onwijs gave manier om zo nieuwe vegan producten te ontdekken. Ik doe zeker mee 😀

  29 augustus 2018 at 18:50
 • Reply Mala

  Na de docu What the Health is de knop om. Kijk nu ook naar vegan verzorgingsproducten. Mijn vertraagde schildklier heeft veel baat bij een vegan lifestyle. Ben reuze benieuwd naar de producten in dit pakket.

  29 augustus 2018 at 18:52
 • Reply Eva Bosch

  Heel graag!

  29 augustus 2018 at 18:56
 • Reply Suzanne

  Supertof pakket!! Nog niet zolang Vegan en dan zijn dit soort producten erg welkom! 🙂

  29 augustus 2018 at 19:02
 • Reply Kirsten Taheij

  Wat leuk? een aantal producten ken ik al.. de rest wil ik graag uitproberen.?

  29 augustus 2018 at 19:02
 • Reply Ann

  Wat leuk en gefeliciteerd! Ik ben nog niet zo lang geleden begonnen met het switchen van vegetariër naar veganist en zit nu dus nog in die fase waarin ik al mijn dagelijkse verzorgingsproducten die niet veganistisch zijn op moet maken. Dit pakket zou dus erg goed van pas komen binnenkort ?

  29 augustus 2018 at 19:03
 • Reply Linda Dijkstra

  Helemaal super! Sowieso fantastisch wat je doet en ik wil dolgraag dit Vegan pakket winnen. Mijn laatste trip naar Berlijn is alweer even geleden dus ik smacht naar lekkere goodies!! Ga zo door en bedankt! X

  29 augustus 2018 at 19:03
 • Reply Suzanne

  Supertof pakket!! Ben nog niet zolang Vegan en dan zijn dit soort producten erg welkom! 🙂

  29 augustus 2018 at 19:03
 • Reply Danique

  Wauw wat leuk! Ik zou dit pakket super graag winnen, omdat ik sinds vorig week de overstap heb gemaakt naar vegan. Maar het nog moeilijk vind om de juiste producten te vinden. 🙂

  29 augustus 2018 at 19:04
 • Reply A. Tien

  I need this! Mijn duitse verzorgingsproducten zijn bijna op, maar heb momenteel helaas weinig tijd om naar DL te rijden! Alverde en Lavera zijn mijn favoriete merken! Loveit! ?

  29 augustus 2018 at 19:04
 • Reply Ann

  Wat leuk en gefeliciteerd! Ik ben nog niet zo lang geleden begonnen met het switchen van vegetariër naar veganist en zit nu dus nog in die fase waarin ik al mijn niet-veganistische verzorgingsproducten moet opmaken. Dit pakket zou dus heel goed van pas komen binnenkort!

  29 augustus 2018 at 19:05
 • Reply Evie

  Wat leuk! Lavera ken ik, de andere merken nog niet. Eens kijken of ik toch maar eens een bezoekje aan Duitsland moet brengen :).

  29 augustus 2018 at 19:15
 • Reply Evelien

  Gefeliciteerd met je leuke blog! Ik doe graag mee. Ben ook fan van DM.

  29 augustus 2018 at 19:20
 • Reply Daniëlle Munnik

  Oeh dat klinkt goed! Er zit precies in wat ik als frisse veganist goed kan gebruiken!

  29 augustus 2018 at 19:20
 • Reply Kelsey

  ik doe graag mee aan deze winactie. Ik heb nooit eerder producten van dit merk getest. Ik ben bezig met al mijn verzorgingsproducten in te ruilen voor vegan producten en dit pakket draagt daar zeker aan bij!

  29 augustus 2018 at 19:22
 • Reply Iris Elisa

  Wow dat ziet er leuk uit allemaal! Lijkt me onwijs lekker om een keer uit te proberen. Nogal lastig voor mij met de Duitse grens niet bepaald voor de deur (Den Haag) haha.

  29 augustus 2018 at 19:28
 • Reply Iris Meijer

  Gefeliciteerd met je vijfde blogverjaardag! Ik ben gek op Lavera, maar Balea ken ik niet. Erg benieuwd naar!

  29 augustus 2018 at 19:28
 • Reply Marije

  Leuk! Ik ben sinds een paar maanden vegan gaan eten en leven. Echt een uitdaging maar wel een leuke. Ik leer dus ook steeds weer nieuwe dingen maken/eten en ontdek nieuwe producten! Ik ben heel benieuwd naar deze, voor mij onbekende, spullen!! Zin in!! Groetjes:)

  29 augustus 2018 at 19:35
 • Reply Cindy Hendriks

  Wat super dat je winacties nu voor iedereen toegankelijk is…dus ook voor mensen zonder fb enzovoort. Wat super om te lezen dat er ook vegan verzorgingsproducten zijn die echt betaalbaar zijn!
  Nogmaals proficiat met je jubileum en ga zo door!

  29 augustus 2018 at 19:36
 • Reply Marije

  En gefeliciteerd natuurlijk!!

  29 augustus 2018 at 19:37
 • Reply Joyce van meeuwen

  Wow wat een fijne producten lijken me Dat, ik zou dolgraag wiĺlen winnen, zo mooi dat dit tegenwoordig ook vegan te koop is!! Lief van je actie en p naar de volgende 5 jaar!?

  29 augustus 2018 at 19:39
 • Reply Hannah

  Voor mijn schoonmoeder die DOL is op de DM maar nog weinig over veganisme weet. De beste manier om haar iets te kunnen uitleggen én blij te maken!

  29 augustus 2018 at 19:40
 • Reply Nele Hendrickx

  Dit is zooo handig! Ik heb altijd al moeilijkheden gehad met vegan producten te vinden in België.
  PS ik ben trouwens helemaal weg van je blog en je recepten ?

  29 augustus 2018 at 19:41
 • Reply Joyce van meeuwen

  Wow wat een fantastisch pakket! Op naar de volgende 5 jaar! Ik doe graag mee , zo mooi dat dit nu ook vegan verkrijgbaar is!!???

  29 augustus 2018 at 19:41
 • Reply Hannah

  Ik zou het pakket aan mijn schoonmoeder geven die DOL is op de DM maar nog weinig weet van het veganisme. Zo kan ik haar iets uitleggen over wat mij bezig houdt én haar heel erg blij maken.

  29 augustus 2018 at 19:45
 • Reply Neeltje Coenegracht

  Nogmaal gefeliciteerd en wederom een super leuk pakketje dat je hebt samengesteld! Ik ben me steeds meer aan het verdiepen in de vegan verzorgingsproducten en naar nieuwe dingen aan het zoeken. Ik zou dit pakket dus graag winnen en ben er erg benieuwd naar!

  29 augustus 2018 at 19:48
 • Reply Jessica

  Ik ben al enkele maanden aan het overwegen om over te gaan naar vegan, deze stap is voor mij zeker niet makkelijk maar je blog help ieder geval al om stukje bij beetje de overgang makkelijker te maken. Als jonge mama ben ik maar al te vaak bezig met gezonde en evenwichtige voeding. Een beetje Metime zou ook niet slecht zijn! Je verwen pakketje (guilt free) zou geweldig zijn! Alvast succes aan allen 🙂

  29 augustus 2018 at 19:50
 • Reply Jessica

  Ik ben al enkele maanden aan het overwegen om over te gaan naar vegan, deze stap is voor mij zeker niet makkelijk maar je blog help ieder geval al om stukje bij beetje de overgang makkelijker te maken. Als jonge mama ben ik
  maar al te vaak bezig met gezonde en evenwichtige voeding. Een beetje Metime zou ook niet slecht zijn! Je verwen pakketje (guilt free) zou geweldig zijn! Alvast succes aan allen 🙂

  29 augustus 2018 at 19:50
 • Reply Patrilia den Bakker

  Jaa leuke actie 🙂
  En gefeliciteerd met je 5jarige bestaan!

  29 augustus 2018 at 19:52
 • Reply Jessica

  Ik ben al enkele maanden aan het overwegen om over te gaan naar vegan, deze stap is voor mij zeker niet makkelijk maar je blog help ieder geval al om stukje bij beetje de overgang makkelijker te maken. Als jonge mama ben ik
  maar al te vaak bezig met gezonde en evenwichtige voeding. Een beetje Metime zou ook niet slecht zijn! Je verwen pakketje (guilt free) zou geweldig zijn! Alvast succes aan allen

  29 augustus 2018 at 19:52
 • Reply Cindy

  Enig! Niet voor mezelf. Ik ben vegetariër, m’n schoonzusje vegan! Ze is eerder dit jaar getrouwd met m’n broer, *ik 2 weken terug getrouwd* en ze is binnenkort jarig! Geheid dat ze deze reactie leest maar dat maakt niet uit. Ik gun haar dit leuke pakketje.

  29 augustus 2018 at 19:53
 • Reply Cescia

  Ik hou van jouw recepten! En die producten zijn echt het einde! In de winter richting oostenrijk stop ik steenvast in een dm voor een persoonlijke voorraad. Nu helaas is het nog geen winter dus waag ik wel even mijn kans!

  29 augustus 2018 at 19:56
 • Reply Kealey

  Wat een toffe winactie! Zelf ben ik (nog) geen vegan, maar probeer wel al mijn ouders over te halen! Ik voel me simpelweg beter om vegan te worden en doe dit stap voor stap iets meer :). Het is soms wel lastig om te zien of iets vegan is en daarom is de overstap nu nog te groot, maar mijn streef is om snel 100% over te gaan naar vegan. Dit pakket is dan ook erg fijn om alvast wat producten te hebben! Verder bak ik wel eens recepten van jou om mijn ouders te laten zien dat vegan lekker is en ook nog eens goed voor de wereld! Win win situatie zal ik dan maar zeggen!
  Met dit pakket kan ik ze laten zien dat veel allerdaagse producten niet vegan zijn en dat een kleine aanpassing veel uit kan maken!

  29 augustus 2018 at 19:56
 • Reply Ingrid

  Wat een leuke winactie, zonder naar Duitsland te hoeven rijden toch mooie vegan verzorgingsproducten krijgen, dat zou tof zijn.

  29 augustus 2018 at 19:58
 • Reply Mirjam

  Wat leuk! Ben erg benieuwd naar de producten 🙂

  29 augustus 2018 at 19:59
 • Reply Gerbrig

  Allereerst: van harte gefeliciteerd!
  Ik doe graag mee met deze leuke winactie omdat ik nieuwsgierig ben naar de producten! Ik eet thuis standaard vegan en met regelmaat maak ik gerechten van jou (de vegan mac & cheese is zowel een favoriet van mij als van mijn vriend, die niet vegan is).
  Dat je dit nog vele jaren mag blijven doen!
  Liefs, Gerbrig

  29 augustus 2018 at 20:02
 • Reply Lynn

  Wat een prachtpakket! Ik ben heel erg benieuwd naar de shampoo! Gefeliciteerd met dit toffe jubileum!

  29 augustus 2018 at 20:15
 • Reply Anna

  Super! Ik doe graag mee! Ben benieuwd naar de producten 🙂

  29 augustus 2018 at 20:16
 • Reply Kirsten

  Supertof! Ik lees al langere tijd mee op je blog en kan er altijd lekkere recepten vanaf halen! Ik eet niet standaard vega/vegan omdat mijn ouders hier niet volledig voor open staan, maar probeer ze steeds meer te laten proeven en ze beginnen er steeds wat meer voor open te staan.

  29 augustus 2018 at 20:18
 • Reply elma versluis

  Wat leuk. en al 5 jaar! gefeliciteerd hoor. ik zag deze mooie producten al voorbij komen op instagram. dus ik doe graag mee

  29 augustus 2018 at 20:31
 • Reply Marie VAN der Ven

  Love vegan love vegan cosmetics.

  29 augustus 2018 at 20:37
 • Reply Wendy

  Gefeliciteerd en wat een super leuke winactie! Ik hou van de DM en alle fijne producten, daarom zou ik het leuk vinden om te winnen.

  29 augustus 2018 at 20:40
 • Reply Natascha

  Ik zou dit heerlijk pakketje willen winnen omdat het er zo vrolijk uitziet én je er ook geen lieve diertjes mee kwetst ❤️

  29 augustus 2018 at 20:44
 • Reply Britt

  Wow! Ik ben super benieuwd naar de vaste shampoo en het haarparfum. Beide nog nooit geprobeerd!

  29 augustus 2018 at 20:51
 • Reply Lois van Oosterom

  Ik was precies opzoek naar vegan verzorgingsproducten, lijkt me zo leuk om deze uit te proberen!!! 🙂

  29 augustus 2018 at 21:11
 • Reply Linda

  Wat een geweldige winactie. Het lijkt me heel tof om dit pakketje te proberen. Ik ben nu vega en probeer langzaam ook meer de vegan kant op te gaan.

  29 augustus 2018 at 21:14
 • Reply B

  Ik zou heel graag willen winnen. Ik woon nog bij mijn ouders thuis dus echt vega of vegan eten is dan ingewikkeld maar ik kan natuurlijk wel voor vegan verzorging gaan!

  29 augustus 2018 at 21:17
 • Reply Brenda van Groeningen

  Jaaaaa ik zou dit dolgraag winnen voor mijn kleine grote meisje die deze week begonnen is op de middelbare school. Voetenbadjes en lekkere douchespulletjes om na het harde werken lekker guilt free te ontspannen!
  En gefeliciteerd met je 5 jarig bestaan! Dat er nog vele jaren mogen komen met lekkere en leuke vegan ideeen. X

  29 augustus 2018 at 21:20
 • Reply Yasmin Verhoogt

  Allereerst gefeliciteerd met je jubileum!
  Ik doe graag mee aan de winactie! Ik wil die producten uit Duitsland waar iedereen altijd zo lovend over is ook wel eens uitproberen 🙂

  29 augustus 2018 at 21:29
 • Reply Amy

  Ik doe mee

  29 augustus 2018 at 21:36
 • Reply Vera

  Já, tof! Nieuwe semi-vegan hier, het terrein wat aan het verkennen. Fanatieke volger van de recepten 🙂

  29 augustus 2018 at 21:51
 • Reply Esmee

  Wat een leuk pakket. Gefeliciteerd met het 5 jarig bestaan! Ik zou het pakket graag willen winnen om deze voor mij nieuwe merken te testen. Ik lees veel positieve dingen over De merken maar kom helaas nooit in Duitsland. Dit zou een leuke kans zijn om deze merken uit te proberen!

  29 augustus 2018 at 21:54
 • Reply Emmy

  Ik zou dit pakketje graag willen winnen omdat er leuke producten in zitten die ik nog niet ken.

  29 augustus 2018 at 22:01
 • Reply Megan

  Love Duitse verzorgingsproducten.. woon helaas er niet dicht bij genoeg om het vaak te halen! Dus dit pakket zal met plezier gebruikt worden als ik win☺️☺️

  29 augustus 2018 at 22:18
 • Reply Angela

  Gefeliciteerd! Bedankt voor je tips en tricks en de recepten natuurlijk in de loop der jaren!

  29 augustus 2018 at 22:24
 • Reply Micha

  Super leuk pakket zeg! Ik heb na jaren vega zijn een aantal maanden geleden eindelijk de overstap gemaakt naar vegan, maar met een studentenbudget kan ik helaas niet zoveel producten uitproberen als ik zou willen – dit pakket zou het geheel overstappen naar een vegan lifestyle een stuk makkelijker zijn en is dus echt harstikke welkom 🙂

  29 augustus 2018 at 22:40
 • Reply Jenn

  Alles uit dit pakket lijkt me heel fijn. Ik zou dit pakket graag gedeeltelijk cadeau doen aan mijn vriendin Diede, die me zo ongeveer bekeerd heeft tot het veganisme.

  29 augustus 2018 at 22:58
 • Reply Kiara

  Super leuk! Ik heb vorige week voor het eerst een kijkje kunnen nemen bij DM (in Kroatië!). Wat een mooie producten allemaal, ik wilde het allemaal wel mee nemen maar helaas was ik met het vliegtuig.

  29 augustus 2018 at 23:13
 • Reply Florence

  Sinds een jaar ben ik begonnen met mijn reis naar een veganistische levensstijl! Aangezien ik erg chaotisch ben en studente, doe ik het stapje voor stapje. Nu is toevallig mijn challenge om al mijn verzorgingsproducten vegan te krijgen! Zou fantastisch zijn als dit pakket kan bijdragen aan mijn reis 😀

  29 augustus 2018 at 23:18
 • Reply Liesbeth

  Als vegan diëtist zoek ik naar de beste verzorgingsproducten om uit te proberen, zodat ik anderen mensen kan adviseren en net zo blij kan maken als ik.

  30 augustus 2018 at 00:02
 • Reply Sanne

  Wauw, wat een tof pakket. Als studentje en blogger-to-be onwijs welkom! 🙂

  30 augustus 2018 at 00:37
 • Reply Laura

  Van harte gefeliciteerd met het vijfjarige bestaan van wat eet je dan wel! Ik zou dit pakketje graag willen winnen. Een jaar geleden besloot ik dat ik vrijwel geen vlees meer wilde eten. Mijn ouders zijn echter nog van mening dat bij het eten een stukje vlees hoort, dus dat gaat niet zo gemakkelijk. Toen ik op het internet rond ging zoeken, was Wat eet je dan wel? Het eerste dat ik tegenkom en sindsdien heb ik al vele recepten van je geprobeerd! Mijn ouders raken steeds meer om! Naast dat ik meer wil letten op het eten en drinken van dierlijke producten, let ik sindskort ook op verzorgingsproducten. Ik merk aan mezelf dat ik het nog best lastig vind om de dierlijke producten te herkennen, daarom zou ik graag dit pakketje winnen! Ik hoop dat dit pakketje als voorbeeld kan dienen zodat het zoeken van vegan producten me makkelijker af kan gaan. Daarnaast ben ik natuurlijk ook gewoon heel erg benieuwd naar de producten ☺️

  30 augustus 2018 at 01:24
 • Reply Kim Wessendorp

  Super leuk die winacties! En jouw website en instagram vind ik echt geweldige inspiratie! Ik vind het altijd lastig om verzorgingsproducten te vinden die ook vegan zijn, dus ik zou het super leuk vinden om dit te winnen! 🙂

  30 augustus 2018 at 03:50
 • Reply Eva

  Keep up the good work!❤️ Ik doe graag mee met de winactie?

  30 augustus 2018 at 06:12
 • Reply Ling

  Gefeliciteerd!Leuke spullen allemaal. Ik zou ze graag willen proberen.

  30 augustus 2018 at 07:09
 • Reply Wendy van Zetten

  Wwaaaauuuuewww wederom weer een mega leuke winactie. Ik doe graag mee voor dit vegan verwenpakket nu maar heel hard #Hopen

  30 augustus 2018 at 07:43
 • Reply Chantal Bosch

  Ik doe graag mee voor deze fijne prijs

  30 augustus 2018 at 07:45
 • Reply Chantal Bosch

  Ik doe graag mee

  30 augustus 2018 at 07:46
 • Reply Chelsey berk

  Gefeliciteerd met het jubileum. Het lijkt mijn geweldig om dit te mogen winnen heel graag

  30 augustus 2018 at 07:47
 • Reply WvS

  Wauw van deze heerlijke verwennerij wordt mijn obrustige huidje zeker heel blij

  30 augustus 2018 at 07:48
 • Reply Mariska

  Leuke winactie
  Ben dol op deze heerlijke producten
  Ik loot graag mee 🙂

  30 augustus 2018 at 07:49
 • Reply Aafke

  Hey wat leuk dat ik nu ook mee kan in doen! Tof dat je wat gedaan hebt met het oproepje dat sommige geen social media hebben! Sinds ik ben verhuisd naar Brabant en niet meer langs de grens woon bij Duitsland ga ik niet meer zo makkelijk naar DM. Ik krijg gewoon heimwee als ik je artikelen daarover lees haha. Natuurlijk zou het super zijn als ik win. Zo niet, wens ik degene die dit wint veel plezier ermee!

  30 augustus 2018 at 09:25
 • Reply Anne-Wil Kraan

  Gefeliciteerd met je 5 jaar bestaan.
  Ik doe graag mee met deze winactie, ik zie leuke en voor mijn onbekende merken/producten.

  30 augustus 2018 at 09:27
 • Reply Robin van der Velde

  Ten eerste wil ik sws ff achterlaten dat ik gek op al je vegan recepten ben en het ontzettend leuk vind om te zien hoe je van zoveel soorten eten dus blijkbaar ook een vegan optie voor hebt! Jij bent degene die nogsteeds Mn “eye-opened” !!!
  En ten tweede wat een super gaaf pakket! Ik ben zelf dol op de vegan spullen van de DM, ruikt zooo lekker en kooppies!! Kom maar op, hihi! Die wil ik wel ;))

  Xxxx Robin
  Instagram : @robin.van.der.velde

  30 augustus 2018 at 10:11
 • Reply Iris

  Echt een top actie! Ik zou graag mee doen 🙂 liefs

  30 augustus 2018 at 10:24
 • Reply Janet Ly

  Ahh super leuk! 5 jaar is al best lang zeg!
  Ik wil dit graag winnen omdat mijn verzorgingsspullen zijn uitgedund na de verhuizing en ik wel weer dingen nodig heb!
  Ook lijkt al dit soort vegan dingen in Duitsland zoveel makkelijker en goedkoper te verkrijgen. Zo oneerlijk!

  30 augustus 2018 at 10:27
 • Reply Nienke

  Gefeliciteerd! Ik waag graag een kansje.

  30 augustus 2018 at 10:32
 • Reply L

  Gefeliciteerd, en een leuk pakketje. Ben erg benieuwd want ik kom nooit bij DM.

  30 augustus 2018 at 11:23
 • Reply Annemieke Morks

  Leuke actie!Maak graag kans op dit mooie pakket!

  30 augustus 2018 at 11:58
 • Reply Debbie

  Enorm gefeliciteerd lieve Suzanne. Ik volgde je al voordat ik vegan werd (oktober 2017, ook bijna een jubileumpje!!) en je hebt me echt enorm goed op weg geholpen. Ik ken echt niemand in mijn omgeving die ook vegan is of is geworden en daarom ben ik zo blij met jou, al je tips, verhalen en recepten geven mij net dat steuntje dat ik af en toe even nodig heb! Dank je wel! En dat pakketje zou ik wel heel graag willen winnen, zo leuk!!

  30 augustus 2018 at 12:32
 • Reply Angelique Jenneskens

  Gefeliciteerd?
  Wat een mooi pakket!
  Ik ben nog niet zolang vegan. Van de week mijn eerste vegan verzorgingsprodukten ontvangen.
  Ook van lavera. De natuurlijke geuren maken mijn blij en ontspannen mijen ik zou heel graag dit pakket ook willen proberen

  30 augustus 2018 at 13:56
 • Reply Monique

  Heb wel zin in zo’n verwenpakket!! ??

  30 augustus 2018 at 15:03
 • Reply Hanne

  Ik ben sinds kort bezig met langzaam maar zeker een bewuster en duurzamer leven te gaan leven. daar past dit pakket natuurlijk heel goed bij.

  30 augustus 2018 at 17:33
 • Reply Marian B

  Allereerst van harte gefeliciteerd! Wat een fijn verwenpakket, dat kunnen we wel gebruiken nu de vakantie voorbij is en we weer vol aan de bak moeten.

  30 augustus 2018 at 17:46
 • Reply SONJA DE JAGER

  Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou mijn dochter graag dit verzorgingspakket willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus als je mij uitkiest en ik deze geweldige prijs mag winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan Kimberly verzinnen.

  30 augustus 2018 at 21:36
 • Reply Gerda

  Gefeliciteerd met je 5 jarig bestaan!!! Graag doe ik mee aan deze leuke actie.

  30 augustus 2018 at 22:33
 • Reply Shirley Portier

  Ow yes! Hier wordt ik blij van. Doe graag mee

  31 augustus 2018 at 11:38
 • Reply Bianca Hoogland

  Dit lijkt me super leuk om te winnen! Dan kan ik het delen met mijn vriendin, waar we samen onze eet passies met uit wisselen. Zij geen lactose, ik vegan. Lijkt me een mooie verdeling voor ons.

  31 augustus 2018 at 12:35
 • Reply Laurien

  Wat een fantastische producten! Ik doe graag mee aan de winactie
  En gefeliciteerd met het vijfjarig bestaan van je website Suzanne, haal er veel inspiratie uit!

  Liefs Laurien

  31 augustus 2018 at 18:46
 • Reply Lianne

  Leuk! Helemaal gek op de verzorgingsproducten van Balea ?

  1 september 2018 at 06:52
 • Reply Sanne

  Heel graag! Love de producten van DM

  1 september 2018 at 16:57
 • Reply Wilma

  Dat zou super zijn!! Naast gezonde voedingsproducten ook verzorgingsproducten gebruiken ??

  1 september 2018 at 17:03
 • Reply Natalia Wegorek

  Ik zou heel graag willen winnen omdat het nog steeds lastig is voor mij om goede vegan vezorgingsproducten te vinden. Door deze actie hoop ik dan meer kennis te krijgen over nieuwe producten en daarbij kan ik ze ook uitproberen en kijken of ze voor mij geschikt zijn. Helaas ga ik bijna nooit naar Duitsland waardoor ik niet de kans krijg om al deze leuke producten te kunnen kopen.

  1 september 2018 at 17:12
 • Reply Chantal

  Ik doe ook graag mee aan deze geweldige winactie! Ik vindt jouw account super inspirerend! Ik doe mee omdat ik opgenomen ben en dit zou dan erg leuk zijn om te winnen! Zou me heel blij maken in deze vervelende tijd. Liefs

  1 september 2018 at 17:30
 • Reply Chantal

  Wat een leuke winactie! Je account is heel inspirerend! Ik doe graag mee omdat ik opgenomen ben en het dus ontzettend leuk zou zijn om te winnen in deze vervelende periode liefs!

  1 september 2018 at 17:33
 • Reply Josanne

  Super leuke actie! Ik doe mee 🙂

  1 september 2018 at 17:38
 • Reply Maartje

  Ik zou graag winnen omdat ik pas begonnen ben met de overstap naar een vegan lifestyle waarvoor deze blog een grote inspiratie en hulpbron is geweest!

  1 september 2018 at 17:39
 • Reply Robin

  Heel graag! Altijd leuk om nieuwe vegan producten uit te proberen. Ik zou zelf ook nog graag eens willen shoppen in Duitsland, heb alleen zelf geen rijbewijs dus moet iemand anders nog even overhalen om mee te gaan 🙂

  1 september 2018 at 17:41
 • Reply Franjola

  Ik eet sinds een jaar vegan, maar ik heb nog niet helemaal de overstap gemaakt naar vegan-verzorgingsproducten (ik gebruikte al wel alleen dierproefvrije producten), dus dit zou een mooie stap zij om ook op verzorgingsgebied helemaal vegan te gaan!!
  En gefeliciteerd met je vijfjarig bestaan, ga zo door!! Ik ben heel blij met je ig-bijdragen en artikelen op de website. De rubriek vegan in de supermarkt is mijn favoriet. Misschien binnenkort ook een vegan in de drogisterij (qua verzorgingsproducten) 😉

  1 september 2018 at 17:48
 • Reply Sharens

  wat heerlijk! zou het graag willen winnen omdaf ik heel erg van beestjes hou en met dit pakket zal ik een lekkere beauty dag houden met mijn vriendin

  1 september 2018 at 17:57
 • Reply Jenny de Keizer

  Super leuk! Ik ben zelf redelijk nieuw in vegan world en zoek mijn weg nog een beetje. Het zoooo leuk zijn dit pakketje te testen!
  Liefs, Jenny

  1 september 2018 at 17:59
 • Reply Natasja de Groot

  Ik ben wel benieuwd naar de Vegan beautyproducten van onze Zuiderburen! ?

  1 september 2018 at 18:13
 • Reply Yoëlle Sanan

  Hi!? Het lijkt me super leuk om uit te proberen!Ik heb nog nooit vegan cosmetica uit Duitsland geprobeerd. ??

  1 september 2018 at 18:20
 • Reply Ellen

  Ik zou graag willen winnen om dit pakket aan een vriendin te geven omdat ze er altijd voor me is en aan wie ik heel veel te danken heb??

  1 september 2018 at 20:58
 • Reply Nicole Groen

  Wat een prachtig pakket! Ik eet inmiddels een jaartje plantaardig, maar helaas is mn verzorgingscollectie nog niet echt vegan, dus ik zou super graag dit pakket winnen 🙂

  1 september 2018 at 22:40
 • Reply Chantal

  Gefeliciteerd! & Leuke actie!, ik vindt jouw site echt zo inspirerend!
  Ik zou graag willen winnen, omdat ik ben opgenomen en het erg leuk zou zijn om dit te winnen in deze lastige periode! zou een lichtpuntje zijn!
  Liefs!

  1 september 2018 at 22:43
 • Reply Nina

  Wat een interessante producten! Nog nooit uitgeprobeerd… Ben erg benieuwd of veganistische producten ook anders werken en aanvoelen op de huid & of ze natuurlijk goed werken! Ik zou het erg graag willen proberen!! Vind het lastig om goede producten/merken voor mijn huid te vinden, misschien is dit de oplossing?

  1 september 2018 at 23:03
 • Reply Smilla

  Leuke winactie! En nog gefeliciteerd met dit jubileum. Dit lijken me allemaal lekkere producten om te gebruiken en lekker een chill voetenbad/masker middag te houden

  2 september 2018 at 10:32
 • Reply carola

  wow dat is al lang gefeli 🙂
  ik vind je inspirerend en tof om je te volgen
  ben nu mn voorraad aan het opmaken en ga dan zeker goed opletten wat ik koop
  tof om hier wat voorbeelden te zien ik maak even een screenshot 🙂

  fijne dag nog!& ga zo door met je blog hihi

  2 september 2018 at 10:57
 • Reply Lieke

  Ik zou graag mee doen. Ik heb zware weken gehad. En zou graag mezelf verwennen. Ik wil jullie beide ook feliciteren.

  2 september 2018 at 13:37
 • Reply soraya

  Ik maak graag een kansje. Een leuke kans om nog meer de vegan wereld te leren kennen.

  2 september 2018 at 20:03
 • Reply Mèlanie Hendriks

  Ik zou graag willen winnen omdat het altijd leuk is om nieuwe producten te testen en al helemaal al ze Vegan zijn! ??

  3 september 2018 at 21:19
 • Reply Wil

  Ik lees vandaag voor het eerst mee op je site en zie deze winactie, ik vind het erg leuk om mee te doen en hoop natuurlijk ook te winnen, wat een mooi pakket met heerlijke producten om te proberen. En natuurlijk van harte gefelciteerd!

  6 september 2018 at 10:52
 • Reply Kim

  Wat een leuke Actie!! Van harte gefeliciteerd?! Ik zou graag mee willen doen omdat ik vrij nieuw ben op vegan gebied en dus nog een heleboel dingen moet ontdekken. Ik ben super blij met je pagina en volg je dan trouw op Instagram! Vandaag heb ik de bounty gemaakt, SUPER lekker!! Mijn kindjes genieten ook van alle lekkernijen die ik maak van je website. Ga zo door!

  8 september 2018 at 19:05
 • Reply Mariska

  Ik zit er ook aan te denken om van vega nasr vegan te gaan. Dus alle tips en producten zijn welkom?

  8 september 2018 at 19:48
 • Reply Ellen

  Wat een leuke actie, ik hou ook zo van de Duitse drogisten 🙂 lijkt me een heerlijk pakket om me af en toe mee op te sluiten in de badkamer!

  10 september 2018 at 12:22
 • Reply Kira van den Beg

  Nogmaals van harte gefeliciteerd!! Ik ben een een vegan scholier (ik ben dezelfde als die onder de Facebookpost haha). Ik woon nog thuis en mijn ouders willen zelf niet al te veel vegan verzorgingsproducten voor me kopen, omdat die meestal wat prijziger zijn. Ik zou daarom heel graag kans maken op dit pakketje :).

  14 september 2018 at 19:38
 • Reply Naomi t Hart

  Lijkt me zeer leuk om te winnen!

  16 september 2018 at 23:51
 • Reply Ingeborg

  Nog gefeliciteerd! 🙂 En wat een leuk pakket! De vegan verzorgingsproducten beginnen bij mij al steeds meer terrein te winnen in mijn kast, maar ze zijn in NL best duur, dus echt hard gaat het niet haha. Ik zou het superleuk vinden om dit pakket te winnen!

  19 september 2018 at 09:27
 • Reply Maaike van der Laak

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee!

  21 september 2018 at 08:15
 • Reply Sylina

  Super leuk pakket! Ben sinds kort druk aan het snuffelen naar vegan producten,want ey daar wordt iedereen beter van toch? Sinds ik je instagram en site heb ‘gevonden’ via via ben ik ontzettend geïnspireerd geraakt, dankjewel daarvoor. Ik voel me een stuk beter sinds ik vegan ben gegaan in (bijna) alles. Er zit dus zeker nog verbetering in?. Ik zou dit pakket heel graag willen winnen om nog verder te onderzoeken! Groetjes

  21 september 2018 at 08:20
 • Reply Dora

  Ik doe graag mee, heel leuk pakket! Ken nog geen enkel product, dus ben benieuwd. ?

  21 september 2018 at 08:22
 • Reply Evi

  Ik zou heel graag de box winnen! Ik eet nu bijna 1,5 jaar veganistisch en ga er dit jaar voor om de stap qua verzorgingsproducten etc ook te zetten. Dit cadeau zou daar natuurlijk enorm bij helpen! 🙂

  21 september 2018 at 08:36
 • Reply Meika

  ik heb nog nooit vegan verzorgingsproducten gebruikt volgens mij, dus lijkt me erg leuk om een keer te proberen ☺️

  21 september 2018 at 08:36
 • Reply Sem

  Wauw gefeliciteerd! Alweer 5 jaar! Een tijdje geleden ben ik steeds bewuster gaan worden van wat ik eet en wat ik allemaal op mijn gezicht smeer. Want als ik eerlijk ben, ik keek nooit naar de ingrediënten van verzorgingsproducten. Hoe leuk zou het zijn om met dit pakketje een leuk begin te maken?
  Op nog vele jaren ‘Wat eet je dan wel?’!

  21 september 2018 at 08:45
 • Reply Hannah S.

  I love VEGAN!
  Sport nu 6x in de week (fitness)
  1x zwemmen en 1x hardlopen.
  Dus fijne beautyproducten om mezelf te verwennen kan geen kwaad, 🙂

  21 september 2018 at 08:46
 • Reply [email protected]

  Het lijkt me heerlijk om eens kennis te kunnen maken met deze andere producten! In België zijn vegan verzorgingsproductjes namelijk erg kostelijk.

  21 september 2018 at 08:51
 • Reply An

  Hoi Suzanne, Supergefeliciteerd met je jubileum van 5jaar! Ik zie je (bijna) dagelijks voorbij komen op Instagram en je geeft me veel inspiratie. Momenteel ben ik wel 100% vega, en 50% vegan. Zo wist ik dus eigenlijk niet dat beautyproducten wel of niet vegan konden zijn, oepsss! Dus ik ben benieuwd naar dit pakket 🙂 #duimenmaar

  21 september 2018 at 08:55
 • Reply Pascalle

  Gefeliciteerd met het 5 jarig jubileum van ‘Wat eet je dan wel’! En dank je wel voor de eindeloze inspiratie die je met je artikelen en recepten geeft. Dat pakket ziet er heerlijk uit, zou leuk zijn om te winnen! 🙂 ?
  Op naar de 10 Suzanne! ?

  21 september 2018 at 08:58
 • Reply Frederique

  Ik wil graag deze verzorgingsproducten winnen zodat ik kan beginnen met het gebruiken van vegan producten. Dit wil ik al een tijdje maar weet niet goed waar ik moet beginnen. Daarom zou het geweldig zijn om te winnen.

  21 september 2018 at 09:05
 • Reply Michelle

  Gefeliciteerd & wat een leuke winactie! Ik doe mee, dol op zo natuurlijke mogelijke verzorgingsproducten & ook zeer benieuwd hoe deze producten zijn.

  21 september 2018 at 09:06
 • Reply Mara

  Super leuk! 🙂 Gefeliciteerd! Ik zou heel graag het verzorgingspakket willen winnen om zo een start te kunnen maken met volledig veganistisch te worden!

  21 september 2018 at 09:23
 • Reply Robin Huijsman

  Toffe winactie! 1 dag voor mijn verjaardag eindigt de winactie, hoe leuk zou dit dan zijn. Plus mijn beauty-kast begint aardig leeg te raken 🙂

  21 september 2018 at 09:24
 • Reply Aide

  Als jonge meid ging ik werken in een drogisterij en gaf daar vervolgens (bijna) al mijn geld weer uit aan nieuwe producten. Die drive heb ik nog steeds om nieuwe producten uit te proberen maar als vegan is dat vaak knap lastig. Nou zie ik allemaal voor mij nieuwe producten die ik wel kan proberen. Doe dan ook graag mee

  21 september 2018 at 09:26
 • Reply Janniek Geljon

  Hoi! Al jaren at ik alleen nog biologisch vlees, waar ik een paar jaar geleden mee gestopt ben. Tot het moment dat een bepaald artikel van de Peta mij zo aan het huilen maakte dat ik dacht: en nou is het klaar! Ondertussen 5 maanden vegan en zo gelukkig! Ik haal veel plezier uit nieuwe dingen proberen en elke keer te ontdekken dat er nog zo veel is dat ik wel kan eten/gebruiken. Jouw vlogs helpen daarbij! Bedankt!

  21 september 2018 at 10:07
 • Reply Anuschka

  Hi. Ik ben me aan het verdiepen in vegan (of ik wel of niet de stap ga maken). Sinds kort volg ik je op Instagram en ik ben blij verrast door jouw posts! Niet gedacht wat er allemaal mogelijk is en hoeveel vegan producten er zijn. Na wat recepten geprobeerd te hebben, ben ik erg benieuwd hoe vegan verzorgingsproducten zijn.

  21 september 2018 at 10:15
 • Reply Eline

  Super leuke winactie! Ik kocht zelf altijd vegan verzorgingsproducten bij de Rossmann drogisterij in Duitsland, hun eigen merk is ook top en vaak vegan! Nu ik in het westen van het land woon gaat dat niet meer zo makkelijk dus ik doe graag mee!?

  21 september 2018 at 10:36
 • Reply Jet

  Hee! Wat een onwijs gave producten. Ik ben onlangs vegan gegaan, en ben nog flink mijn draai aan het zoeken mbt alles buiten recepten… ik zou daarom ook heel graag dit pakket willen winnen!

  21 september 2018 at 10:39
 • Reply Lydia

  Wat een super mooie producten! Net student geworden dus lekker druk en natuurlijk niet al te rijk… Twee goeie redenen waarom ik super blij zou zijn als ik dit pakket zou winnen!

  21 september 2018 at 10:44
 • Reply Angela

  Ohh wat leuk! Ik ben nog niet goed bekend met vegan producten naast voeding en wil me er heel graag in verdiepen. Dit zou het perfecte start pakket zijn!

  21 september 2018 at 11:11
 • Reply Laura

  Wat een super leuke winactie! Die zou ik wel graag willen hebben. Ik ben dol op leuke (vegan) verzorgingsproducten. Ik ben met namen benieuwd naar de deo en de lippenbalsem aangezien ik daar nog niet veel soorten van heb uitgeprobeerd.

  21 september 2018 at 11:24
 • Reply Daphne

  Wat leuk, gefeliciteerd!! Dit pakket ziet er super fijn uit dus ook ik doe graag mee :)!

  21 september 2018 at 12:02
 • Reply Lotte

  Ik zou dit pakket graag willen winnen om hem samen met mijn moeder te delen! Zij verdient ook zeker een verwenmomentje want ze heeft een redelijk zware tijd achter de rug, en ze wil de laatste tijd graag meer vegan producten etc. Uitproberen! Super leuk 🙂

  21 september 2018 at 12:11
 • Reply Lieke Smidt

  Ik zou dit pakket erg graag willen winnen, omdat de switch naar vegan natuurlijk niet alleen met eten het compleet maakt. De innerlijke mens is zeer belangrijk, maar het uiterlijke moet je ook goed voor zorgen! Wat meer aandacht eens aan mezelf schenken kan geen kwaad, dit is dan een mooi begin ?

  21 september 2018 at 12:11
 • Reply Janet Ly

  Jaaa ik wil dit graag winnen omdat ik zovewl moeite heb met het vinden van fijne vegan verzorgingsproducten! Vooral lippenbalsem is lastig. En dan ook nog betaalbaar..

  21 september 2018 at 12:24
 • Reply Sanne

  Jaaa heel tof, al 5 jaar ‘Wat eet je dan wel’, gefeliciteerd! Ik doe graag mee met deze b-day-winactie 🙂

  21 september 2018 at 12:29
 • Reply Annemijn

  Super leuk!
  Ik eet al meer dan een jaar veganistisch, maar ik heb me nog niet helemaal verdiept in vegan haar- en huidverzorging. Ik heb al deze producten dus nog nooit gebruikt, maar ben er wel heel benieuwd naar ?

  21 september 2018 at 12:37
 • Reply Angelique

  Super leuk! Ik doe graag mee 🙂

  21 september 2018 at 12:40
 • Reply Melissa

  Ik zou heel graag kans willen maken op dit geweldige pakket, vol mooie en fijne producten. Zou echt goed van pas komen.

  21 september 2018 at 12:41
 • Reply Claudia

  Gefeliciteerd met je 5e blog verjaardag! Ik zelf ben deze maand 1 jaar veganist!! En eigenlijk spijt dat ik het niet eerder “wist”. Er is een hele nieuwe wereld open gegaan voor me en nu nog wegwijs worden in de vegan verzorgingsproducten. Ik zou graag deze spullen willen uitproberen. ???

  21 september 2018 at 15:42
 • Reply Kelly

  Ik wil graag mee doen !

  21 september 2018 at 16:06
 • Reply Lianne

  Ik zou graag winnen! Wat een mooi pakket! Mijn niet-vegan cosmetica producten zijn nu net op (vond het niet duurzaam om het weg te gooien) en een fijn pakketje mooie producten zou dus niet weg zijn!

  21 september 2018 at 17:28
 • Reply Tamara B

  Ik zou wel graag willen winnen, dit pakket helpt vast goed ontspannen tussen het drukke studeer leven door ?

  21 september 2018 at 17:49
 • Reply Amy Schnecker

  I would love to win because DM is one of my favourite stores!! I live part time in England, part time in The Netherlands. In England we have a severe lack of such affordable, vegan and natural cosmetics as those in DM, so winning them would just make my day. Hopefully it’s alright to enter still as I do have a Dutch address ?

  21 september 2018 at 18:04
 • Reply Miriam

  Ow interessant en leuk! Dit zou ik wel willen winnen… ☺️

  21 september 2018 at 19:09
 • Reply Mariken

  Ik geef altijd aan anderen. Cadeautjes en kleinigheidjes. Als single werkende moedet ben ik altijd voor anderen bezig. En dat geeft niks, dat doe ik uit liefde. Maar ik hou ook van mezelf en hoop dan ook dit pakket te winnen.

  Liefs en liefde!
  Mariken

  21 september 2018 at 19:13
 • Reply Anne

  Heee wat een toffe actie! Ik heb ‘Wat eet je dan wel?’ nog maar pas ontdekt en ben al helemaal fan! Wat een toffe winactie ook! Ik eet zelf al ongeveer 1,5 jaar vegan en wil nu ook langzaamaan mijn toiletartikelen en cosmetica gaan vervangen voor dier(proef)vrije artikelen, dit lijkt me een mooie start, dus ik doe graag mee! 🙂

  21 september 2018 at 19:27
 • Reply Elisa

  Wat tof!ik ben nu bezig om over te stappen op natuurlijke ingrediënten in cosmetica.Om die reden doe ik graag mee!

  21 september 2018 at 21:58
 • Reply Mel

  Lijkt me heerlijk om dit te winnen! Zodat ik m’n huid tussen het verhuizen door kan verwennen.

  21 september 2018 at 22:07
 • Reply Lea

  Ik zou graag dit pakket willen winnen omdat ik het nog wel lastig vind om al mijn toilettenartikel vegan te kopen/vinden. Ik hoop dat ik met dit pakket veel inspiration kan op doen!

  21 september 2018 at 22:25
 • Reply Jeanne

  Jaaa super leuk! ❤❤

  21 september 2018 at 22:37
 • Reply Claudia

  Ik zou deze graag willen winnen omdat ik merk dat ik zelf steeds meer naar vegan begin te gaan maar nog niet met verzorgingsproducten. Ben dan ook zeer benieuwd!

  21 september 2018 at 23:08
 • Reply Roelien

  Hoi! Gefeliciteerd met het 5 jarig bestaan van Wat eet je dan wel! ? . Ik hou veel van koken en vind het altijd een leuke inspiratie om te kijken wat jij maakt. En neig daardoor het laatste jaar ook steeds meer naar vegan , mede omdat ik zie hoe leuk je ermee kunt experimenten . Anyway, super leuke winactie , met vegan verzorgingsproducten ben ik helemaal niet bekend dus erg leuk om eens te proberen !

  23 september 2018 at 08:07
 • Reply Chayenne

  Ik doe graag mee aan de winactie! Bij mij in de buurt kan je nergens vegan verzorgings producten kopen, zou leuk zijn als ik deze win 🙂

  23 september 2018 at 10:15
 • Reply Dianne

  Ik zou dit pakketje graag willen winnen, niet voor mezelf maar voor een vriendin die vegan eet. Zij is in oktober jarig en ik kan er helaas niet bij zijn. Zij doet bovendien vandaag mee aan een mud run en kan vast wel wat extra goede verzorging gebruiken!

  23 september 2018 at 11:34
 • Reply Amber.R

  Als eerste wil ik even zeggen dat ik een groot fan ben van jou Instagram account !
  Ik ben zelf vegetarisch voor al een tijdje en probeer mij nu ook wat meer bezig te houden met het zoeken van producten die beter zijn voor de natuur en dierenproef vrij zijn.
  Ik zou hierom erg graag het pakket willen winnen !!

  23 september 2018 at 12:31
 • Reply Ilse

  Supperr leuk en gefeliciteerd natuurlijk!! Ik volg je nu alweer een tijdje en je blogs en posts zijn nog steeds heel inspirerend en afwisselend! Mooi om te zien hoe je je ontwikkeld hebt. Ik zou deze producten graag willen proberen en willen delen met vriendinnen en familie om wat meer bewustzijn te creeren wat betreft de veganlifestyle. Zelf ben ik ook nog een beetje zoekende en proberende dus deze winkans grijp ik graag ?

  23 september 2018 at 13:58
 • reageer