Vegan in de supermarkt #27

In deze rubriek lees je welke vegan producten ik ben tegengekomen in de supermarkt en heb geprobeerd. Niet gesponsord, al lees je dan ook sowieso mijn eerlijke mening. Ik krijg steeds meer berichtjes van mensen die vertellen dat ze dit de leukste rubriek op de website vinden. Goed om te horen! Heb jij iets gespot in de supermarkt dat vegan is? Laat gerust je tips achter in de reacties!

Aldi vleesvervangers

Bij Aldi zijn er verschillende vleesvervangers verkrijgbaar waaronder prima veganistisch gehakt voor maar € 0,89 per schaal! Dat zijn nog eens leuke prijzen. De andere vervangers op de foto’s hieronder kosten € 1,64. Let op: de wokreepjes zijn niet veganistisch maar vegetarisch. Ik heb het gehakt inmiddels geprobeerd en vind het een aanrader. Op Instagram kwam trouwens de tip binnen dat dit hetzelfde gehakt zou zijn wat uit de fabriek van Vivera komt, want er staat op de verpakkingen van beide merken hetzelfde adres. Nice!

Aldi quinoa salades

Bij Aldi liggen er ook 3 vegan quinoa salades in het koelschap. Handig om mee te nemen naar een picknick! Verkrijgbaar in de soorten bonen, curry en rode biet. Een schaal met 230 gram kost € 1,69.

 Gold & Green pulled oats

Een heel nieuw ingrediënten in het vleesvervanger schap: pulled oats! Deze zijn op basis van haver en boneneiwit en zijn sojavrij. Je kunt ze verwerken in bijvoorbeeld roerbakgerechten. Een schaal met 175 gram kost € 2,99 en is verkrijgbaar bij Albert Heijn in de smaken nude (naturel) en tomaat.

Jumbo broccoli & tuinbonen girasoli

Deze pasta is gevuld met broccoli en tuinbonen en helemaal vegan! Je vind het in het schap bij de koelverse pasta’s bij Jumbo en een verpakking met inhoud van 250 gram kost € 2,49.

Dit artikel is onderdeel van de serie van vegan in de supermarkt. Lees hier alle delen uit deze serie.

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer