Vegan in de supermarkt #18

In deze rubriek lees je welke vegan producten ik ben tegengekomen in de supermarkt en heb geprobeerd. Niet gesponsord, al lees je dan ook sowieso mijn eerlijke mening. Ik krijg steeds meer berichtjes van mensen die vertellen dat ze dit de leukste rubriek op de website vinden. Goed om te horen! Heb jij iets gespot in de supermarkt dat vegan is? Laat gerust je tips achter in de reacties!

Dit artikel is onderdeel van de serie van vegan in de supermarkt. Lees hier alle delen uit deze serie.

Boon bapao’s

Deze vegan bapao broodjes zijn nieuw en ik kocht ze bij Jumbo. Er zijn drie soorten verkrijgbaar: chili, saté en ketjap. Ik kon alleen die laatste niet vinden bij mijn Jumbo. Ze kunnen zowel in de magnetron als boven een pan kokend water even gestoomd worden. Per stuk € 1,05.

 

Calvé pindakaasrepen naturel

Goed nieuws voor pindakaas liefhebbers: er zijn nu ook repen met pindakaas verkrijgbaar die vegan zijn! Een doosje met 4 repen kost € 2,89 en ik zag ze bij Albert Heijn.

Nakd repen

En nog meer vegan repen: vier nieuwe maar liefst van Naked. Je kunt kiezen uit carrot cake, cacao coconut, lemon drizzle en blueberry muffin. Een doosje met 4 stuks kost € 2,99.

Magioni pitza falafel

Deze pizza is helemaal vegan! Ik heb ‘m geprobeerd en hij is hartstikke lekker. Verkrijgbaar bij Albert Heijn, exacte prijs is mij nog onbekend omdat ik deze heb gekregen.

Magioni super green pizza crust

Ook nieuw van Magioni: deze super green pizza bodems. Ook hiervan weet ik de exacte prijs nog niet, omdat ik deze opgestuurd heb gekregen. Verkrijgbaar bij Albert Heijn!

Holie krokante onbijtgranen

Krokante ontbijtgranen in de smaken chocolade, aardbeien en appel en kaneel. Alle drie vegan en kosten € 3,29 per bus.

Vivera saté schnitzel

Nieuw bij Albert Heijn is deze saté schnitzel van Vivera. Ik vond ‘m niet zo, maar smaken verschillen dus probeer ‘m vooral als het je lekker lijkt! Een schaal met twee stuks kost € 2,59.

Verkade Nizza karamel zeezout

De gewone kokoskoekjes van Nizza waren al vegan evenals de kaneelversie. Nu is er een nieuw bijgekomen die ook vegan is met karamel en zeezout. Ik vond ze erg lekker, al proef ik vrijwel geen zeezout. Een pakje met 240 gram kost € 1,15.

Dit artikel is onderdeel van de serie van vegan in de supermarkt. Lees hier alle delen uit deze serie.

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer