Vegan in de supermarkt #10

In deze rubriek lees je welke vegan producten ik ben tegengekomen in de supermarkt en heb geprobeerd. Niet gesponsord, al lees je dan ook sowieso mijn eerlijke mening. Ik krijg steeds meer berichtjes van mensen die vertellen dat ze dit de leukste rubriek op de website vinden. Goed om te horen! Heb jij iets gespot in de supermarkt dat vegan is? Laat gerust je tips achter in de reacties!

Vegan vanille ijs
Een poos geleden verdwenen twee soorten vegan ijs uit de schappen bij Albert Heijn. Zo jammer, want vooral de vanille was zo ontzettend lekker en net ‘echt’! En laat nou net die variant weer terug in het assortiment zijn. De framboos helaas (nog) niet. Een bak met 750 ml. kost € 2.99. Ik heb begrepen dat deze bij andere supermarkten ook te koop is!

Hummus met ras el hanout en zongedroogde tomaat
Ik was al fan van de bestaande hummus die je bij de Aldi kunt kopen, nu zijn er twee lekkere nieuwe soorten hummus bij gekomen! Voor een kuipje met 200 gram betaal je € 1,09.

Tapenade met zongedroogde tomaat
Een lekkere tapenade die ik zelf ook erg geslaagd vind door de pasta. Een potje met 130 gram kost bij de Aldi € 1,15.

Delicious Home croissantdeeg
Prima vers croissantdeeg uit de koeling om zelf 6 croissantjes mee af te bakken. Verkrijgbaar bij de Aldi voor € 1,29.

Aldi kikkers en muizen
Het is weer de tijd van het jaar! Heerlijke kikkers en muizen, deze kosten voor een zakje met 13 stuks € 0,79 bij de Aldi.

Dit artikel is onderdeel van de serie van vegan in de supermarkt. Lees hier alle delen uit deze serie.

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer