Vegan cadeautips

vegan cadeautips cadeaus kado veganistisch duurzaam proefdiervrij

Ben je op zoek naar een cadeau dat niet alleen leuk is om te geven maar ook vegan is? In dit artikel deel ik aantal leuke suggesties met je. Heel geschikt voor aankomende moederdag, een jarige of gewoon zomaar. Of misschien verdien je zelf wel een cadeau?

Booja-booja vegan bonbons

Dit zijn dé bonbons onder de vegan bonbons. Prijzig, maar het waard: biologisch en award-winning. Verkrijgbaar in verschillende smaken zoals deze met amandel en salted caramel bij onder andere Gimsel (in Rotterdam) en online zoals bij Veggie4U.

Lush verzorgingsproducten

Bij Lush zit je altijd goed: daar is het assortiment voor het grootste gedeelte vegan en alles is proefdiervrij. Momenteel is de moederdag collectie verkrijgbaar en daar heb ik er een aantal van getest. Erg leuk om te geven in het geval dat de ontvanger een bad heeft is de The Elephant In The Tea Room bath bomb of anders een fles Mimosa showergel. En heb je wat meer budget is een vegan cadeaupakket van Lush erg leuk om te geven, deze zijn ook feestelijk verpakt.

Je het het (doen!) van Lianne Keemink

In dit boek lees je hoe je de ideeën en plannen in je hoofd uit je handen krijgt. Het is een handleiding voor iedereen die wil leren doen. Een ideaal cadeau voor iedereen die wel wat motivatie kan gebruiken om de eindeloze lijstjes met to-do’s en plannen tot uitvoering te brengen!

Je kan het (doen) is verkrijgbaar in de boekhandel, online en als e-book.

Manifesteren kun je leren van Willemijn Welten

Auteur Willemijn Welten heeft een missie: manifesteren voor iedereen makkelijk, leuk en praktisch te maken. Geen zweverige taal, maar concretere en nuchtere tools waar je echt iets mee kunt.

Manifesteren kun je leren is verkrijgbaar in de boekhandel, online, als e-book en als luisterboek.

Servies van &C x Blond Amsterdam

Hier word je toch blij van: servies met positieve boodchappen erop, zoals ‘never stop dreaming’ op deze roze gebaksbordjes. Dit gebaksbordje is onder andere verkrijgbaar bij de Bijenkorf voor € 5,95 per stuk. Ook leuk als schaaltje om je sieraden op te leggen.

Pukka thee day to night collection

Theemerk Pukka heeft een mooi doosje met de Day to Night collectie: 5 soorten biologische thee die je van ’s ochtends tot ’s avonds kunt drinken. Verkrijgbaar in diverse winkels zoals Albert Heijn voor ongeveer € 5,39.

Ethique verzorgingsproducten

De producten van Ethique zijn verkrijgbaar bij onder andere Holland & Barrett. Ze zijn vegan, proefdiervrij en zonder palmolie en parabenen. De producten zijn verpakkingsvrij en dus milieuvriendelijk: met deze face bar bijvoorbeeld bespaar je 3 plastic flessen en 1,2 liter water. De producten zijn er voor gezicht, haar en lichaam.

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer