Ruimte besparen in je kledingkast

Afgelopen september trok mijn vriend bij me in. Hartstikke gezellig en fijn, alleen betekende dat wel dat ik ruimte moest maken in de kledingkast. Nu waren mijn kasten niet lang ervoor al ge-tidy’d en wel geheel volgens de methode van Marie Kondo (aanrader!) maar ja… toch moest ik ruimte inleveren! Lees verder om te zien welke 2 geniale oplossingen ik toepaste om ruimte te besparen.

Haken op de hanger
Hang je shawls overzichtelijk op aan haken die je bevestigt aan een kledinghanger. Zowel de haken als de hanger kocht ik bij Søstrene Grene.

Drie in één
Ook zo simpel maar je moet er maar op komen: lipjes van blikjes over de haak van een kleerhanger schuiven en zo kun je een hele rits kleding ophangen aan één hanger. Ook handig om van te voren complete outfits mee samen te stellen. Hoe handig is dit wanneer je kinderen hebt die zichzelf aan kunnen/willen kleden maar nog niet zo goed weten wat bij elkaar kan en wat niet. ? Ruimtewinner én timesaver!

Ook je kasten opruimen (zoals zij het noemt ‘tidy-en’) volgens de methode van Marie Kondo? Dan raad ik je de bestseller Opgeruimd! aan. Ik heb hier zelf heel veel aan gehad!

Het boek Opgeruimd! van de Japanse opruim goeroe Marie Kondo

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer