Life Lately #24

Woensdag 29 november 2017
Vanmiddag heb ik een bloggersevent bij SUGO, een heel lekkere pizzeria in de stad. Daar ben ik al eens eerder geweest, er staan namelijk meerdere vegan opties op de kaart! Echt een aanrader.

Donderdag 30 november 2017
Tijdens het boodschappen doen valt mijn oog op de koeling van de kaasafdeling, waar een rijtje met pakjes Wilmersburger vegan kaas aan is toegevoegd! Wat super!

Vrijdag 1 december 2017
December! Holy moly, niet normaal hoe snel de tijd gaat. Gek idee dat we vanavond naar een concert gaan waar we een jaar geleden de kaartjes voor kochten. Toen ging ik samen met mijn zus naar het Radio Veronica Top 1000 Allertijden concert van Waylon. Wat een waanzinnig concert was dat! Zo gaaf, dat we na afloop direct kaarten bestelden voor het jaar erna, dat was dus afgelopen vrijdag! Fabien ging ook mee.

Ook deze keer was het weer bizar goed. Wat een stem heeft Waylon, ik verbaas me er iedere keer weer over. Waar ik me ook over verbaas, keer op keer weer, is hoeveel mensen het concert via het schermpje van hun mobiel beleven. Serieus, alsof je dat ooit nog gaat terug kijken?

Zaterdag 2 december 2017
Vandaag valt er een envelop op de deurmat. Zo af en toe bestel ik iets via Aliexpress. Dit keer werd er een kattenspeeltje bezorgd in de vorm van een vis. Ik vond ‘m zo grappig, die moest ik hebben! Gelukkig vinden de katten het geweldig en spelen er gelijk mee. Leuk!

Zondag 3 december 2017
Vandaag lunchen Fabien ik bij Nine Bar in de stad, voor dat we gaan winkelen. Ik kies de sandwich met zoete aardappel. Lekker, maar best droog: deze sandwich wordt eigenlijk geserveerd met feta, maar die is op mijn verzoek weg gelaten om ‘m vegan te maken. Jammer dat er niet een 100% vegan sandwich op de kaart staat.

De koffie is wel helemaal geweldig hier: van het Rotterdamse merk Giraffe. De beste koffie ooit, echt.

Na de lunch wandelen we door de stad. Bij Hudson’s Bay zie ik deze raw repen liggen die Rawmygod heten. Hoe geweldig is die naam?

Maandag 4 december 2017
Vandaag maak ik weer eens een wandeling langs de Kralingse Plas en een klein stukje door het bos.

Wat is het toch fijn om hier zo dichtbij te wonen. Ieder seizoen is het hier prachtig!

Als je me op Instagram volgt en mijn Stories bekijkt heb je het misschien al voorbij zien komen: deze week hou ik bij hoeveel plastic ik gebruik. Dat is best veel heb ik inmiddels al gemerkt. Om het verbruik in de supermarkt op de groenteafdeling aan plastic zakjes in elk geval al in te perken heb ik herbruikbare gekocht van biologisch katoen. Meer hierover in een apart artikel binnenkort!

Dinsdag 5 december 2017
Dag Sinterklaasje, hallo kerstboom! ‘s Avonds zetten we ‘m op: altijd weer zo’n knus gezicht met die lichtjes. Het is even aankijken hoe Noga en Oreo er op reageren, ze vinden de boom erg interessant en vooral die glimmende kerstballen. Uit voorzorg hebben we daarom dit jaar de breekbare ballen in de doos gelaten en extra plastic kerstballen gekocht die tegen een stootje kunnen. En terwijl ik dit schrijf bedenk ik me dat ik dus juist deze week mijn plastic verbruik in kaart ga brengen… Oops.

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer