HealingBox: verwen jezelf of een ander

Sinds een paar maanden bestaat de HealingBox: een doos gevuld met leuke spulletjes waar je jezelf óf een ander een plezier mee kunt doen. In dit artikel laat ik je zien wat allemaal in de HealingBox zit! 

Het is cliché, maar waar: in het leven ga je door allerlei hoogte- en dieptepunten. Soms is het net een achtbaan, een gebeurtenis kan rauw op je dak vallen en je hele leven op zijn kop zetten. Aan de andere kant kun je plotseling ook overvallen worden door iets leuks, iets moois. Staat ineens (figuurlijk) de Ware op de stoep, blijk je na lange tijd proberen in verwachting te zijn, word je herenigd met een oude geliefde of word je aangenomen voor de functie waar je al zo lang van droomde.

HealingBox
De HealingBox is een prachtig kadootje voor in zowel goede als slechte tijden: als troost of als opsteker voor nóg meer positiviteit. Ik ontving een HealingBox om zelf te zien wat er allemaal in zit. De inhoud van de HealingBox is niet altijd precies het zelfde: kleuren en merken van de producten met een * kunnen afwijken van wat ik je hier laat zien. Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van de leveranciers van de HealingBox.

De HealingBox wordt geleverd in een stijlvolle witte vierkante doos. Een handig formaat om allerlei andere spulletjes in te bewaren!

Dit zit er allemaal in:

– Een uniek tijdschrift
– Aromatherapiebrander*
– Etherische olie om te branden*
– Geursteentje*
– Knuffelsteen*
– Feng Shui hanger*
– Aleppo zeepje
– Thee
– Potje vol Geluk*
– Ketting met rozenkwarts
– Gelukspoppetjes
– Engeltje*
– Pen*
– Tibetaanse gebedsvlaggetjes
– Diverse leuke kortingsbonnen en flyers
– Ansichtkaarten met Quotes*

De inhoud heeft een winkelwaarde van € 50,00 aan producten. Je kunt de box nu bestellen voor € 29,00 in plaats van de normale prijs van € 34,95. Klik hier voor meer informatie of om de box te bestellen.

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer