Green power smoothie

Ik ben vatbaar voor de Pakkende Titels van sommige artikelen online. Die van het Deze Vrouw Dronk Elke Dag Dit Drankje Een Maand Lang… Klik En Kijk Hoe Haar Huid Er Nu Uit Ziet! soort. In dit geval trok dit artikel mijn aandacht dat ik tegen kwam op Pinterest. Iedereen in New York is geobsedeerd door een smoothie gemaakt van 5 ingrediënten? Ik wil het, nu! En zo deed ik: ik maakte het en ben inderdaad heel enthousiast. Wat een lekkere smoothie en ideaal om vooruit te maken, zoals ze volgens dit artikel in het desbestreffende restaurant ook doen. Chop chop chop, in een bakje of diepvrieszakje en dan hoef je er alleen nog wat (amandel)melk bij te doen. Even in de blender en klaar!

Ingrediënten voor 1 smoothie
1 cup/25 gram fijngesneden boerenkool
1/2 rijpe peer
1/2 rijpe banaan
1 eetlepel amandelpasta *
240 ml. (amandel)melk

* ik gebruikte de notenpasta van de Aldi

Bereidingswijze
Snij de peer en banaan in stukjes en doe dit samen met de boerenkool en amandelpasta in een diepvriesdoos- of zak en zet in de vriezer tot gebruik. Doe dit samen met de melk in een blender en meng.

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer