Flying Tiger

Flying Tiger

Vanmorgen moest ik in Den Haag zijn. ‘s Middags heb ik heerlijk door de stad gewandeld. Wat een prachtige stad is Den Haag toch! Zeker nu de metro verbinding vanaf Rotterdam Centraal ervoor zorgt dat je in het half uurtje in het centrum staat, ben ik er regelmatig te vinden. Vaste prik zijn onder andere de grote Aziatische supermarkt Amazing Oriental en Ekoplaza. En nu is er een winkel aan toegevoegd: Flying Tiger. Ik liep er toevallig tegenaan, de etalage was uitgestald met hele leuke accessoires. De prijsbordjes ernaast verklapten al dat ik met volle tassen naar huis zou keren. Ik heb me ingehouden, maar het liefst had ik de hele winkel leeg gekocht. Wat een leuke trendy spulletjes en zo goedkoop!

Kijk eerst even mee rond in de winkel, daarna laat ik mijn schatten zien!

Tof toch? Ik begreep van het meisje achter de kassa dat dit filiaal nu een maandje open is. Op de website staan alle filialen die er momenteel zijn en ook is daar het assortiment te bekijken. Helaas bestaat er geen webshop en is er geen filiaal in Rotterdam. Maar wie weet komt het nog, ik zou het geweldig vinden in elk geval. Tot die tijd zal ik regelmatig te vinden zijn in deze mooie en fijne winkel in Den Haag. Wat ik mee sleepte naar huis zijn de volgende spulletjes.

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

4 reacties

 • Reply Lies

  Wat verkopen ze daar allemaal leuke dingen! Is echt zo´n winkel waar je wel een tijdje rond kan snuffelen. Helaas zit er hier geen één, maar als ik een keer in een plaats kom waar die wel zit stap ik even binnen.

  5 september 2013 at 20:46
 • Reply Liliane

  Een van mijn favoriete winkels! (en heel slecht voor mijn portemonnee)

  18 september 2013 at 22:51
 • Reply Nathalie

  Goed nieuws: Flying Tiger opent in november op het Binnenwegplein in Rotterdam!

  29 oktober 2013 at 12:45
  • Reply Suzanne

   Ik had het gezien ja, echt te gek!

   29 oktober 2013 at 13:20

  reageer