642 Tiny Things To Write About – #2

Onlangs ontdekte ik het compacte boekje getiteld ‘642 things to write about‘. Er staan de meest uiteenlopende schrijfopdrachten in, zo leuk! Voor deze serie zal ik er steeds één uitkiezen en hier uitwerken. Vind je het leuk om mee te doen? Neem dit dan gerust over op jouw eigen blog of Facebook pagina! Laat een linkje onder bij de reacties zodat ik je kan volgen. Het boekje zelf is hier te bestellen. Tijd voor deel twee!

Het recept voor de superlekkere en gezonde smoothiebowl op de foto kun je hier vinden

Write descriptively about food. What was the worst thing your parents ever made you eat?
Omschrijf eten. Wat is het meest verschrikkelijke dat je ouders je ooit dwongen om te eten?

Gelukkig hoefde ik vroeger niets te eten wat ik niet lustte, niet dat ik me kan herinneren in ieder geval!

What’s the best meal you remember?
Wat is de beste maaltijd die je je kunt herinneren?

Niet één specifiek, maar een restaurant waar ik meerdere keren met mijn familie heb gegeten en waardevolle herinneringen aan heb. Ik ben met mijn familie een aantal keer in Walt Disneyworld in Amerika geweest, alweer jaren geleden. We aten er regelmatig in het park Magic Kingdom in een fast food restaurant dat Cosmic Ray’s Starlight Café heet, maar wij noemden het de Meeuwen. Wanneer je er op het terras ging zitten zoals wij vrijwel altijd deden, lieten zich er gegarandeerd een paar meeuwen zien in de hoop op een vallend patatje of stukje brood.

If you had to choose one final food of your life, what would it be?
Wat zou je laatste avondmaal zijn?

Als vega foodblogger mag ik dit natuurlijk helemaal niet zeggen. Maar het is niet anders: een patatje oorlog en een broodje vegetarische kroket met mosterd. Super ongezond en hartstikke slecht voor de lijn, maar je mag me er ‘s nachts voor wakker maken zo lekker vind ik dat! Oh en een cola light erbij graag, waar ik trouwens nu precies 19 dagen zonder door het leven ga. Niet makkelijk, maar ik hoop dat het snel went!

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer