Wat eet je dan wel tasje! – nu voor slechts 5 euro of koop een buitenbeentje

Nationale Week Zonder Vlees weekzondervlees

Mijn doel (en droom) is dat zoveel mogelijk mensen met een Wat eet je dan wel tasje boodschappen doen. Hoe mooi is het om op die subtiele manier een belangrijke boodschap te verspreiden en anderen nieuwsgierig te maken naar de vegan lifestyle?

Boodschappen doen met een boodschap

Deel een belangrijke boodschap tijdens het boodschappen doen en inspireer anderen om vaker voor plantaardig te kiezen: doe je boodschappen met de mooie Wat eet je dan wel tas. En dat kan nu heel voordelig: voor slechts € 5,00 ligt ‘ie bij jou op de deurmat, de verzendkosten neem ik voor mijn rekening! Klik hier om het Wat eet je dan wel tasje te bestellen! Daarnaast heb ik nog een stapeltje tasjes liggen die imperfect zijn. Die wil ik kosteloos weggeven, alleen tegen de verzendkosten. Lees er meer over onder de foto!

Buitenbeentjes (alleen de verzendkosten)

Mijn doel (en droom) is dat zoveel mogelijk mensen met een Wat eet je dan wel tasje boodschappen doen. Hoe mooi is het om op die subtiele manier een belangrijke boodschap te verspreiden en anderen nieuwsgierig te maken naar de vegan lifestyle? Help me out en bestel een buitenbeentje: een canvas tas maar met een imperfectie. Een stikfoutje, een vervelende vouw, een inktstreepje dat ontstond tijdens het drukken waar het niet hoort. Het enige dat ik vraag zijn de verzendkosten en die bedragen € 2,88 oftewel 3 postzegels. Je tas wordt dezelfde dag nog verzonden!

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer