Happy little things list

Happy little things list

Happy little trees. Met de altijd opgewekte Bob Ross in gedachten hou ik op deze pagina zaken bij die me blij maken. Van heel klein tot wie-weet-op-een-dag groot. Voor de momenten waarop ik de happy little trees even niet meer zie!

Happy little things list

– De trein pakken naar het prachtige Amsterdam en slenteren, slenteren, slenteren. Daar schijn je als geboren  en getogen Rotterdamse niet openlijk voor uit te mogen komen maar ik doe het lekker wel: ik hartje Amsterdam. Dwalend door het centrum vergaap ik me aan de prachtige statige grachtenpanden en droom in gedachten weg daar ooit nog eens te wonen. Wat lijkt me dat geweldig!

– Rondneuzen op de tweedehands boekenafdeling van De Slegte, tegenwoordig Polare genoemd. Ook word ik erg blij van het Boekenfestijn.

– Een splinternieuwe Flow op de deurmat vinden. Nog het enige tijdschrift waar ik een abonnement op heb.

– Een verschoond bed. Crisp and clean!

– De serie Dokter Tinus. En straks Divorce weer. Word ik heel blij van.

To be continued!

Print Friendly, PDF & Email
Share: