Hoe zit het met vitamine tekort?

Iedereen is anders en ik wil absoluut benadrukken dat ik geen dokter ben, maar mijn eigen opvatting is dat een mens prima zonder vlees, vis en zuivel kan met een hele grote dikke maar: mits je gezond en gevarieerd eet en vitamine B12 slikt. Deze vitamine is heel belangrijk voor mensen die geen dierlijke producten eten. Deze vitamine komt voornamelijk voor in dierlijke producten zoals vlees en melkproducten, dus is het voor vega’s en vegans heel belangrijk deze via een andere manier tot zich te nemen. Zelf slik ik dagelijks een vitamine B12 tablet.

OMEGA 3 UIT ALGEN
Mede doordat steeds meer mensen voor een vegan lifestyle kiezen, wordt het gebruik van algen uit Omega-3 steeds populairder. We weten allemaal dat Omega-3 vetten heel belangrijk voor ons lichaam zijn, met name voor het hart, hersenen en de ogen. Zelf slik ik naast vitamine B12 dagelijks een capsule Omega van Testa. En het mooie is: er heeft geen vis het leven voor hoeven laten, ze worden gemaakt van algenolie.

Deze capsules zijn helemaal vegan én betaalbaar. Binnenkort meer hierover, maar voor nu: profiteer van 10% korting bij aankoop van de capsules van Testa met de code wateetjedanwel! Klik op de afbeelding hieronder of hier om ze te bestellen. Doen!

TWIJFELS?
Twijfel je of jij genoeg hebt aan bovenstaande? Raadpleeg dan altijd je huisarts. Een eenvoudige bloedtest kan aangeven hoe het zit met de vitamines in jouw lichaam. Wat heb je nodig, waar heb je geen tekort aan? Het is voor iedereen weer anders. Volg altijd je verstand!

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel