- 8 tortilla wraps
- 4 tacoschelpen
- plantaardige boter of olie, om in te bakken
- 1 schaal Naturli vegan gehakt 400 gram
- 1 zakje tacokruiden, ik gebruikte Santa Maria Taco seasoning mix (en natuurlijk kun je ook zelf kruiden samenstellen)
- 2 tomaten, in blokjes gesneden
- 1/4 zakje vegan geraspte mozzarella, bijvoorbeeld van Violife (verkrijgbaar bij onder andere Albert Heijn en Jumbo)
- ongeveer 100 – 150 gram gesneden ijsbergsla
kaassaus
- 1/2 cup/75 gram rauwe cashewnoten
- 250 ml. water
- 1 eetlepel edelgistvlokken
- 1 teaspoon zeezout
- 1 flinke snuf kurkuma (voor de gele kleur)
sour cream naar recept uit het boek Vegan Junk Food of kies voor de haver fraiche van Albert Heijn
- 1 pakje van 450 gram silken tofu zoals van Taifun verkrijgbaar bij Ekoplaza
- 4 tablespoons/60 ml. (olijf)olie
- 4 tablespoons/60 ml. citroensap
- 1 teaspoon zout