Afdrukken

Spaghetti met crispy chili olie en knoflook saus

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Ingrediƫnten

Scale
  • 200 gram spaghetti
  • 25 gram plantaardige roomboter
  • 4 teentjes knoflook
  • 2 eetlepels crispy chili olie, en eventueel extra om te garneren
  • 2 eetlepels sojasaus
  • 2 flinke theelepels agave siroop, of vloeibaar zoetmiddel naar keuze
  • 10 cherrytomaatjes
  • vegan Parmezaanse kaas, zoals deze
  • 1 bosui

Bereidingswijze

  • Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Smelt de plantaardige boter in een hapjespan.
  • Hak of pers de knoflook fijn en bak deze een minuutje in de gesmolten boter in de pan.
  • Snij de cherrytomaatjes in kwarten en bak deze een minuutje mee.
  • Meng de crispy chili olie, sojasaus en agavesiroop en voeg dit toe in de pan.
  • Voeg de gekookte spaghetti toe en meng met de saus.
  • Serveer met vegan Parmezaanse kaas en in ringetjes gesneden bosui en als je wat extra pittigheid kunt waarderen nog wat extra crispy chili olie erover.